Ранкова пробіжка за здоровий спосіб життя в Кременчуці

02 березня 2013, 22:14
Власник сторінки
Заступник начальника цеху з технічної частини ПрАТ"АвтоКрАЗ"
0
396
Ранкова пробіжка за здоровий спосіб життя в Кременчуці

2 березня 2013 року

2 березня 2013 року в місті Кременчук відбулася перша весняна пробіжка : «За здоровий спосіб життя». В цьому заході приймала участь не велика кількість представників руху «Воркаут» звичайна молодь, працівники ЗМІ,а також місцевої влади в образі віце-мера Віталія Малецького .

О дванадцятій годині колона по три рушила від кафе «Ахтамар» по кременчуцькій набережній до спортивного майданчика в Придніпровському парку.

Підчас пробіжки молодь вигукувала кричалки, якими пропагандувала  здоровий образ життя . Пробігаючи заданим маршрутом молодь ввічливо вітала жителів міста, які спостережливо і с гордістю спостерігала за учасниками дійства.

Добігши до заданого місця, ніхто не почав розходитись , навпаки,активісти почали робити розминку,і керуючись вказівками одного з найактивніших з учасників заходу,молодь дуже майстерно почали виконувати розминку.

На останок воркаути показали одні з своїх найкращих трюків, якими потішили учасників заходу,а також простих перехожих,які с цікавістю спостерігали за заходом.

Так пройшла перша пробіжка в 2013 році . Даний захід демонструє, що молодь в Кременчуці не лише п’є пиво та сидить за комп’ютерами,а веде досить активний та здоровий спосіб життя. Сподіваюся ,що даний захід не є останнім,а стане традиційним для кременчужан і гостей міста.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.