Безжальні Баварці

03 березня 2013, 01:00
Власник сторінки
0
218
Безжальні Баварці

«Баварія» розстрілює «Вердер» з допомогою запасний обойми. «Ганновер» знаходить внутрішні резерви. А «Боруссії» буцаються один з одним.

Юпп Хайнкес нарешті знайшов підстави застосувати ротацію складу - важкий виїзд у гості до «Арсеналу» в Лізі чемпіонів. Мюнхенські перші скрипки - Тоні Кроос, Томас Мюллер, Бастіан Швайнштайгер і Маріо Манджукич - отримали заслужений вихідний. Резерв «Баварії» навів такого жаху на футболістів «Вердера», що з ними трапився черговий конфуз. Великих поразок у нинішньому сезоні у бременців набралося вже чотири штуки, за цей час супротивники накидали у ворота «музикантів» 19 голів. Перед зголоднілій по грі групою атаки «Баварії» розхлябана захист «Вердера» заздалегідь вивісила білий прапор. Ар'єн Роббен, Джердан Шакірі і Маріо Гомес не пощадили суперника, завчасно схилив голову. Причому не можна сказати, що «червоним» сильно допомогло видалення Себастьян Предль: до того моменту господарі відчували себе гранично комфортно, виграючи в два м'ячі. Такого удару «Вердер» не пережив, почавши забивати навіть у власні ворота. Примітно, що це був ювілейний, 1000-й матч Юппа Хайнкеса. «Ми хочемо стати чемпіонами Німеччини, це наша мета номер один. І ми знаходимося на правильному шляху », - резюмував голова правління «Баварії» Карлхайнц Румменігге.

Однак масштабна перемога «Баварії» нікого не здивувала, а от велика вікторія «Ганновера» стала головною подією туру. На відновлення після важкого матчу з «Анжі» в Лізі Європи «96-е» отримали не більше півтори доби. Враховуючи, що «Гамбург» взяв хороший темп, виникали побоювання, що ледве волочаться ноги «Ганновер» просто не встигне за свіжим супротивником. Однак все сталося з точністю до навпаки: очікування «динозаврів» були обмануті. «Ганновер» всі 90 + хвилин провів на хороших швидкостях, а особливо натхненним виглядав Дідьє Конан Я.

Зіткнення двох головних тезок Бундесліги, дортмундської і менхенгладбахської «Боруссії», бракувало «приправи». За дурних видалень «чорно-жовті» втратили нечисленну групу нападників, так що Юрген Клопп знову довелося поламати голову, змальовуючи стартовий склад своєї команди. Любитель сюрпризів Клопп вирішив здивувати колегу Люсьєна Фавра і відрядив на передову Маріо Гетце. «Помилкову дев'ятку», як правило, грає Марко Ройс, але і так дует спрацював: Ройс вивів Гетце до воріт, де проти правил зіграв Марк-Андре Тер Штег. Гетце з «точки» не промахнувся.

«Боруссія М» грала без крил - Хуана Аранго та Патріка Херманна, тому воліла оборонятися. Відпрацьована тактика принесла плоди, коли «жеребці» поскакали в контратаку, яку завершив талановитий хавбек Амін Юнес. Мирний результат влаштував обидва колективи: одні не заслужили пропустити більше одного гола, інші - не награли більш ніж на один.

«Байєр» ніяк не вилікується від проблем з результативністю. «Аспіринова» чи не частіше за інших в Бундеслізі б'ють по воротах, але забивають натужно. Андре Шюррле - головний невдаха, в матчі з «Гройтер Фюрт »на його совісті більше половини всіх ударів. Але Вольфганг Хеслам не без везіння примудрився зберегти ворота «сухими». Проте раніше «Айнтрахт» поділив очки з «Фрайбургом», тому третя позиція «Байєра» була поза небезпекою.

На вулицю «Шальке» нарешті прийшло свято. Емоції від вдалого виїзду в негостинну Туреччину примножилися після перемоги над «Фортуною». Місяць без перемог - таки дуже складний відрізок.

www.fcmoscow.ru
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.