А чи можливо це?

03 березня 2013, 18:03
Власник сторінки
0
191
А чи можливо це?

Чи є цьому повідомленні грубе порушення закону, перевищення владних повноважень чи зловживання ними?

Зустрів на сайті УП ось таке дуже своєчасне і правильне повідомлення.

«Ще один "регіонал" Володимир Олійник заявляє, що подав заяву у кваліфікаційно-дисциплінарну комісію адвокатури Черкаській області 3 жовтня 2012 року, щоб припинити адвокатською діяльністю, - проте "Реєстр адвокатів почав працювати лише з середини січня цього року"».

У ньому є посилання на сайт ПР, де дуже вчасно повідомляється наступне.

«Говоря о выполнении требований закона, Владимир Олейник сообщил: «Согласно части третьей главы десятой переходных положений Закона Украины «Об адвокатуре и адвокатской деятельности» я обратился с письменным заявлением в квалификационно-дисциплинарную комиссию адвокатуры Черкасской области 3 октября 2012 года. В нем я сообщил, что являюсь народным депутатом Украины, эта должность несовместима с адвокатской деятельностью, и попросил приостановить мой статус адвоката».

Пресс-служба ПАРТИИ РЕГИОНОВ».

Чому вчасно? Та тому що лідер «Спільної справи» Олександр Данилюк повідомив у ЗМІ про суміщення мандата народного депутата із іншою оплачуваною діяльністю чи не півсотні регіоналів. А на на сайті Вищої кваліфікаційної комісії адвокатури (ВККА) є відомості про діючого адвоката, колишнього демократа із Канівської четвірки В. Олійника.

Ось вони:

Прізвище:

Олійник

Ім'я:

Володимир

По батькові:

Миколайович

Номер рішення:

125

Коли ухвалено рішення:

29.03.2010

Ким видано свідоцтво:

Черкаська обласна КДКА

Номер свідоцтва:

375

Поштовий індекс:

18000

Область:

Черкаська область

Місто:

Черкаси





Оскільки являюсь невігласом, закон про адвокатів у руках не тримав і не читав, то хотів би звернутися до спільноти.

А чи можливо взагалі без корупції, хабара, порушення чинного (на той час) законодавства депутату від Партії Регіонів Володимиру Олійнику у 2010 році атестуватися (тобто, простажируватися, здати відповідні іспити) на посаду адвоката?

То ж просвітіть мене,тупого, іще тупіше.

Іще. Випадково чув від відомого Власенка, що згідно із законом народному депутату треба анулювати адвокатське свідоцтво. А у пана Ківалова (плекаю надію, що чули про такого) на сайті тієї ж ВККА адвокатське свідоцтво «призупинено». Чи є цьому повідомленні грубе порушення закону, перевищення владних повноважень чи зловживання ними?

Допоможіть ліквідувати таку дику неосвіченість.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.