Крик душі

04 березня 2013, 09:47
Власник сторінки
0
180

Україна до сих пір залишається колонією.

Мабуть ні в кого не виникне заперечення, що українська громадськість трохи приторможена, не реагує на виклики реального життя,  точніше не рівномірно реагує на те, що робиться в світі. Оці мої спостереження можуть підвердити хоча б те, як висвітлюються події мас-медіями, а саме телебаченням.

Про, що останім часом говорять наші ЗМІ? Про якісь чудні ініціативи висувані блазнями від Верховної Ради, і то скопійовані в наглу з сусідньої держави. Здогадайтесь про яку саме. 

Що ж се за нам пропонують таке?

Якісь там небелиці з приводу пропаганди гомосексуалізму, старої пісні про мови ще одних меншин та інші дурниці, які реально маскують під пристойні законопроекти називаючи се все  законодавчою діяльністю. Прости, Господи.

Я не хочю заводити стару пісню про мову, про потрібніст дублювання фільмів... Ні. Я про те, що з'являються в інтернеті дискусії про те, що нам українцям не погано було б спробувати федерацію, а коли  не вийде, то не зайве було б  відє'днати якісь частини України, щоб кожний жив по своєму, чи принаймі длятого, що зберігти в одній взятій державі зберігти все українське. Цікаво в якій саме, і як буде ся державна формація називитися - Західно-українська республіка? А, що тоді робити з іншими українцями, дозволити запруджувати в найбільш питомній і касичній Ураїні всякі гомофобські та людоненависницькі порядки Путіна і компанії успішних мачо?

От про се я б волів поговорити.

А саме, що коли в час повної зомбування з телеящика, коли не всі українські громадяни мають доступ до інтернету, як тоді можна притомно сприймати світ таким яким він є? І сі питання довірити вирішувати не обізненому натовпу?

Не кажіть мені про те, що хтось комусь не дає розвиватися в межах рідної культури. Бо ті кому такі суперечки до душі не мають ніякої культури, а лише керуються формулами успіху. 

Коли ви хочете захищати чиїсь парваа. то звертайте увагу  на тих хто справді пригнічений, а саме на коріні народи. Наприклад, кримські-татари, які перебувають майже в статусі колонізованих, бо нас бачте турбує чи варто показувати фільмі на українській мові, чи не варто, або чи можна цілуватися на людях людям однієї статі, чи се ображає чиїсь почуття? Навіть чорношкірі приставляють нашу країну на Євробаченння, а кримських-татар ми бачимо в образі наших ідіотів гумористів, як всіх східних народів.

То не кажіть. що ми вільні. Які ми вільні? Коли нас ділять хто тільки може. Ну буде ЗУНР, з іншого боку ще пару подібних держав з сожими абвіатурами у назвах, як тоді буде зватися народ... 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Україна,мова
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.