ШАХТАР - борусія

04 березня 2013, 22:47
Власник сторінки
Заступник начальника цеху з технічної частини ПрАТ"АвтоКрАЗ"
0
210
ШАХТАР - борусія

коментарі

Єдиним представником України в єврокубках в цьому сезоні залишився Шахтар Донецьк. Оскільки  досить несподівано для мене закінчили свої виступи в Лізі Європи : Динамо,Металіст та Дніпро.

Ну мабуть так розпорядилась доля,що найсильнішій команді України на даний час,потрібно відстоювати честь нашої держави,і покращувати рейтинг. Оскільки в таблиці коефіцієнтів з наступного сезону не будуть враховуватись результати сезону 2008/2009 де наші клуби гідно виступили в кубку УЄФА й виграли його. В тому році Україна зайняла  перше місце в рейтингу УЄФА. Оскільки підчас підрахування кінцевого рейтингу враховуються результати останніх п’яти років,і цей рік випаде,є можливість нам втрати 7 позицію,і отримати 9,ну й зменшити представництво в євро кубках. Тому зараз на лідера Української першості полягає велике завдання все-таки набрати,як найбільше балів для країни.

5 березня о 21:45 буде досить складний матч. Суперником гірників буде сама Доркмундська Борусія. Перший матч в Донецьку на практично заповненій Донбас Арені відбувся за рахунку 2:2. Який є досить приємний для доркмундців. Особливо м’ячі на виїзді.

Гірники відіграли цей матч досить не погано двічі вели в рахунку,але невгамовні німці постійно його вирівнювали. Досить вагома проблема це перехід одного з лідерів команди Вілліана в російський Анжи, а також Дмитро Чигринський який так і не може набрати своєї колишньої форми.

На виїзді ні рахунок ні класи команд не на боці Шахтаря. Постійно заповнений стадіон доркмундців, шалена підтримка вболівальників які будуть просто гнати своїх улюбленців до перемоги, досить ускладнює наші шанси на перемогу.

Але гірники мають досить кмітливого тренера,досить зіграний і технічний склад,а також шалене бажання перемагати.

Сподіваюся , що все-таки даний матч завершиться перемогою Шахтаря. Незважаючи ні на ,що побажаємо клубу перемоги!!!!!!!

Як кажуть на Донбасі : Победу на гора !!!!!!!!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.