Невже Вам не гидко?

06 березня 2013, 09:16
Власник сторінки
0
156
Невже Вам не гидко?

Затим також прискіпливо вивчіть «Доктрину фашизму» Муссоліні, історію його правління і спробуйте знайти більше 2-х відмінностей між фашизмом і «науковим комунізмом». А вже потім подискутуємо.

Гебістський стукач Скороходов виклав черговий панегірик Джугашвілі-Сталіну.

Перше заперечення. Злочини Сталіна визнані КПРС на 20-му та 22-му з’їздах КПРС. Матеріали є у Інеті. Невже цього мало? Самі комуністи його звинуватили у свідомому знищенні мільйонів.

Друге. Не треба читати ніяких націоналістів про «талановитого менеджера». Прочитайте книжки письменників, лауреатів сталінської премії про сталінські часи. Із погляду сучасної освіченої людини Ви побачите весь жах сталінщини. Особливо рекомендую В. Овєчкіна «Районные будни».

Після 22-го з’зду КПРС у ЗМІ було оприлюднено декілька СОТ ТИСЯЧ ДОКУМЕНТАЛЬНИХ СВІДОЦТВ ОЧЕВИДЦІВ ЗВІРЯЧОГО ВИНИЩЕННЯ НАЙКРАЩИХ СИНІВ І ДОЧОК НАРОДІВ СРСР! АРХІВНІ ДОКУМЕНТИ ПРО СФАЛЬШОВАНІ СПРАВИ ДОСТУПНІ І ДО ЦЬОГО ЧАСУ! НІХТО І НІКОЛИ НЕ ЗАПЕРЕЧУВАВ СПРАВЖНІСТЬ ОСОБИСТИХ ПІДПИСІВ СТАЛІНА НА СОТНЯХ РОЗСТРІЛЬНИХ СПІСКІВ!

А гебістський стукач пише «Документов и свидетельств очевидцев того времени они не читают, оно им и не нужно». Це він їх не читав! Майже немає сім’ї, котра когось не втратила у ті часи.

Третє. Особистий злочин Сталіна щодо штучного Голодомору був доведений у нашому суді.

Вражає цинізмом наступна заява: «Набор расхожих мифов о Гулаге, репрессиях и голодоморе их вполне устраивает».

Навколо таборів ГУЛАГу у цвинтарях покояться кістки МІЛЬЙОНІВ ЗНИЩЕНИХ ТИРАНОМ ЛЮДЕЙ! ПРО ЯКИЙ МІФ МОВА? І ЧЕРЕЗ ДЕСЯТКИ ТИСЯЧ РОКІВ ЛЮДИ МОЖУТЬ ЗНАЙТИ ТАМ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ВКАЗАНИМ ЗЛОЧИНАМ!

Вбивчими здаються твердження адепту невдалого експерименту на нашій планеті, котрий забрав життя декількох сотень мільйонів людей:

«С либералами немного сложней. Часть из них мечтала о том, что после наступления незалежности они будут, как сыр в масле кататься. Однако, реальность оказалась не столь радужной. 80% украинцев оказались за гранью бедности и хорошо пристроиться удалось только 20%».

Дійсно, ми бідні. Але ТАМ у нас не було навіть надії, а ТУТ кожна працьовита людина здатна досягти того, про що навіть не могла мріяти у 1985-му.

У країні легковиків вартістю більше 10 тис. зелених більше 5 мільйонів. У 1985-му черга була на 15 років. За роки незалежності молодь придбала близько 2 млн. квартир. Черга в СРСР була у Києві 25 років у середньому. Люди заради квартири їхали на БАМ та в інше пекло на десятки років.

Та взагалі згадувати той жах немає ніякого бажання. Тут вже багато про це було сказано.

Цей матеріал написаний для сайту «Політико». Але й на «Кореспонденті» зустрівся аналогічний панегірик молодої людини, комсомольського лідера. І у нього є серед молоді послідовники. Ось цим молодим людям є велике бажання знов повторити пораду, яку виклав трохи вище. А наперед зазначу, що нормальна людина, вихована у сучасному демократичному суспільстві, була б у відчаю, побачивши жінок, котрі повернули великий палець руки донизу і волають гладіатору: «Добий його! Добий!».

Тому для сучасного західного пересічного громадянина, та й для багатьох із нас наш радянський «герой праці» із книжок, за котрі їх автори стали лауреатами сталінської премії, у абсолютній більшості випадків буде таким же огидним, як і жінки Римської Імперії. Не кажучи вже про негативних персонажів. Хоча корнійчуковський голова колгоспу Галушка і викликає повагу.

Невже Вам, молоді люди не соромно бути такими темними, неосвіченими? Якщо ж Ви вихваляєте Сталіна та сталінські часи, то хоча б літературу тих часів прочитали. Класику. Сталінськопремійовську!

Невже ніхто не розповідав про рабство у селі? Яке було скасовано введенням загальної паспортизації тільки на початку 70-х. Села ж були без хлопців. Всі після служби у армії вербувались на «будівлі віку», аби не бути рабами у колгоспах.

Просто дивує у наш інформаційний час Інтернету із його бібліотеками та соціальними мережами просто дике невігластво молоді.

«Холодне літо 53-го». Зустріч 2-х колишніх політв’язнів із фанерними валізами на вулиці великого міста. Це ж суща правда! Компартійна еліта (?) чудово розуміла злодійство тирана. І ще до 20-го з’їзду КПРС у 1956-му відповідними рішеннями правоохоронних органів скасувала вироки і повернула із ГУЛАГу мільйони співвітчизників.

Це ж зробили компартійці-сталіністи! Навіть у них знайшлася крапля совісті! Це завдяки їм вже у 56-му Роберт Штільмарк опублікував свій пригодницький роман «Наследник из Калькутты». Почитайте його автобіографічний роман. Це завдяки їм повернулися до лікарської практики «шкідники» із «справи лікарів». Це завдяки їм у нас були Корольов, Туполєв та інші. А що Ви робите, пане Присяжнюк? Кого Ви прославляєте?

А Вам, молоді люди, котрі захоплюються Сталіним, настійливо рекомендую читати класиків марксизму-ленінізму. Особливо Енгельса (Маркс на «задану тему» майже не писав), післяреволюційного Леніна. Вивчайте їх прискіпливо! Затим також прискіпливо вивчіть «Доктрину фашизму» Муссоліні, історію його правління і спробуйте знайти більше 2-х відмінностей між фашизмом і «науковим комунізмом». А вже потім подискутуємо.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.