Антисемітизм!

06 березня 2013, 11:18
Власник сторінки
Прямые и венчурные инвестиции. Высокие технологии и интернет-проекты.
0
271

Рабіновіч і антисеміти.

Вадим Рабінович скаржиться на те, що став на заваді антисемітам з партіі регіону, мешканцям якого ми всі вдячні.

"До мене приходив Андрій Деркач (помічник прем'єр-міністра) і сказав: "Ти ж знаєш, яка ми сила. Коли ти працював, мій батько був головою СБУ. Ми вважаємо, що ти нам ще винний". Таким же чином раніше він забрав у мене канал "Ера". Пообіцяв повернути після виборів, але не повернув." (с)

"У той же день, коли до мене приходив Деркач, я написав заяву у Генпрокуратуру. Реакції немає взагалі ніякої. Можливо, лист десь загубився дорогою, тому кажу про це ще раз при журналістах. Міліції після вибуху про це теж казав. Також ніякої реакції. Тільки вчора дзвонили з райвідділу, питали, чи не маю телефон Деркача. І все", (с)

І це не перший єврей, який зазнає утиску та чує погрози з боку нацистськоі по суті партіі регіону. Войовничий антисемітизм та донбаський шовінізм, який зверхньо ставиться до всіх націй Украіни, зокрема украінських євреів, забрав бізнес та змусив бігти за кордон підприємців Києва, Дніпропетровська, Харкова. Вони відбирають авіакомпаніі, телеканали, банки, торгові центри, банкрутують виробництва, тисячі украінців, які працювали на підприємствах, що належали переслідуваним украінцям єврейськоі національності, втратили роботу.

Це не випадковість! Це свідома політика голубих нациків та юдофобів, які оманою та шахрайством прийшли до влади в нашій краіні. Ще не відомо, чи не відчувається тут руки міжнародного тероризму, який через своіх одновірців в лавах партіі регіону ведуть війну проти держави Ізраіль.

Ганьба євреям, які прислуговують злочинній антисемітській владі, пропагуючи імперсько-шовіністичний 'руцкій мір' із звичними для нього черносотенством, примусовим наверненням до "канонічноі" церкви та межою осідлості. Зманкуртіли табакі, що забули свою історію, зреклися віри предків, своєі націі та краіни, яка іх пригріла...

Своє ставлення до проявів юдофобіі та тиску на укранських євреів напевно висловлять представники держави Ізраіль, украінських та європейських єврейських організацій, одним з керівників яких є пан Рабінович. Проте ми, украінці, теж повинні рішуче виступити проти нацизму та нахабного шовінізму тих, хто зарад при владі. Захистимо украінських євреів - наших братів та добрих сусідів, цим ми захищаємо і себе!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.