Соціальні мережі для дорослих

07 березня 2013, 12:25
Власник сторінки
0
379
Соціальні мережі для дорослих

Майже 70% української молоді віддають перевагу Інтернету як джерелу інформації, а 55% - щодня користуються соціальними мережами, свідчать результати соціологічного дослідження.

    Більше половини молодих українців - 55,1% - щодня користуються соціальними мережами. Більш як чверть (26,9%) робить це кілька разів на тиждень, 8,1% - кілька разів на місяць, 1,8% - не менше одного разу на півріччя. Не користуються соціальними мережами 7,0% респондентів.
    Як виявилось, соціальні мережі не обмежуються лише усім відомими Вконтакті, Facebook та Однокласниками. Для прикладу в Росії є “Доросла соціальна мережа” яка об’єднує 1 421 055 любителів поспілкуватись на “дорослі” теми. Серед тих 1,5 мільйонів учасників є не лише тернополяни, але й наші місцеві “акули пера”. Так ми віднайшли тут експерта з проституції (Сергій Надал “робить” з Тернополя столицю проституції? - http://ltdaily.info/uncategorized/serhij-nadal-robyt-z-ternopolya-stolytsyu-prostytutsiji), дописувачку Львів Тернопіль щоДенно - Тетяну Колеснік. Як видно з її статті – участь в соціальній мережі для дорослих йде на користь журналістській майстерності.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Тернопіль
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.