Луганська Орда

07 березня 2013, 20:33
Власник сторінки
Публіцистично-громадський, аналітично нескорений, літературно відсікаючий друкач.
0
329

Прикордонний район на Луганщині...


Батько вже три місяці в бюрократичному полоні.

Справа втім, що після реформування  пенсійного закону,  котрий суспільство проковтнуло,  вішаючи собі на вуха телевізійну маячню, яка лунала з політично-рупорних уст  як така, що гарна, і  як така, що негарна.

Тож переписаний закон гарний чи негарний  -  це  навіть другорядне. Головне те, що його не виконують.   

Прикордонний район на Луганщині. Тут без жодного опору усім керує комунальна партія регіону.  

Відмову  в праві на пенсію працівники з органу пенсійного фонду  сформулювали  просто, -  як комуністи власну політичну проституцію.

Пояснюють: для того, що у вас написано в трудовій книжці,  у нас не вистачає  документів, які б підтвердили те, чи вірні ті документи, які ми вам надали; тому, ні; права на пенсію  ви не маєте, але ви маєте право звернутися до суду –  двері, прямо по коридору.

Батько, відмаславши все життя у колгоспі, годуючи та збагачуючи  бюрократів-дармоїдів, зараз змушений терпіти їхнє бюрократичне свавілля.

Регівський  мажоритарник  Домішкан  після виборів як у воду канув. І не лише Домішкан, а й всю дюжину  регіональних помазанців Луганщини  злизало з округів, як коров’ячим язиком.

Народних представників немає... хто зупинить бюрократичне свавілля...?!

А враховуючи те, що регівські мажоритарні  депутати обралися виключно за рахунок бюрократичної маси, стає зрозумілим, що  з корови вони вийдуть  придатними  лише  у  якості  рослинного  добрива.

Батько просить допомоги в опозиційного нардепа, націоналіста-свободівця  Ігоря Швайки.

Швайка активно зустрічається із виборцями Луганщини. Але на останніх зустрічах  за ним по-пятам    ганявся єфрємовський страх, не даючи виконувати обов’язки депутата.

Єфрємов напередодні  Швайкиного відвідування  Луганщини  поспіхом зустрічався  із  адміністративними  головами районів та  міст, звинувачуючи їх у бездіяльності щодо  відвідувань  міст Луганщини націоналістами. 

Ті не забарилися, організовуючи Швайкі й виборцям бедлам у кожному місті  на кожній зустрічі.


Проте  реги, дистанціювавши виборців від депутатів,  фактично тримаючи  Луганщину в політичній ізоляції, пішли далі, вони знахабніли на стільки, що вирішили судом позбавляти  опозиційних,  юридично-грамотних депутатів народного мандата. І це - вже далеко не демократія.

Тож коли опозиція говорить, що готова до перевиборів, то цієї готовності може не вистачити. Оскільки виборів може не бути. Або будуть такі, як остання мажоритарка на Луганщині – коли бюрократія вибере собі депутатів-бюрократів.

Насправді, ситуація в країні дуже важка.  Вона призводить, наприклад, до пенсійного свавілля, -  це ніщо інше як злочин. Але люди, дивлячись через телевізор політичні  шоу, сумніваються у тому, що, насправді, є злочином - чи ситуація з пенсією,  чи  ситуація з відбиранням мандата  в депутата. Котрий може юридично  довести, що  злочин - це коли не законно позбавляють права на отримання заробленої пенсії у розмірі 1200 грн.

Батько каже: «Невже ми дожилися до того, що для того, щоб бюрократи не вкрали у нас право, необхідно  дати їм хабара?, – додає  - сину, ми   під   окупацією Орди!». 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.