Яценюк наступний, котрого позбавлять депутатського мандату за тероризм.

09 березня 2013, 12:05
Власник сторінки
Газета "Мобільні новини". Футуролог, уфолог, винахідник, журналіст.
0
280
Яценюк наступний, котрого позбавлять депутатського мандату за тероризм.

Сьогодні він закликає до повалення конституційного ладу, захоплення державної влади з метою власного збагачення! А завтра він почне вимагати податки наперед.

Герб України

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 12 вересня 2012 р. № 672-р

Київ

Про інформаційно-роз’яснювальні заходи 
у сфері боротьби з тероризмом

1. З метою підвищення рівня правової свідомості та обізнаності населення з питань запобігання і припинення терористичної діяльності рекомендувати Службі безпеки за участю Міністерства внутрішніх справ, Міністерства оборони, Міністерства надзвичайних ситуацій, Державного комітету телебачення і радіомовлення, інших суб’єктів, що безпосередньо здійснюють боротьбу з тероризмом, та суб’єктів, що згідно із законодавством залучаються до боротьби з тероризмом, забезпечити:

висвітлення в засобах масової інформації заходів з реалізації державної політики у сфері боротьби з тероризмом для формування в суспільстві негативного ставлення до терористичної діяльності в усіх її формах і проявах;

своєчасне виявлення та припинення розповсюдження матеріалів із закликами до насильницької зміни, повалення конституційного ладу, захоплення державної влади, до посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, до розпалювання національної, расової чи релігійної ворожнечі, ненависті, до вчинення терористичних актів, дій, що загрожують громадському порядку, а також матеріалів, що пропагують расову, національну чи релігійну нетерпимість, дискримінацію;

інформування громадськості про розкриті терористичні злочини, їх суспільно небезпечний характер та передбачену законом відповідальність за вчинення таких злочинів, а також про проведення антитерористичних навчань та їх результати;

впровадження в діяльність суб’єктів, що безпосередньо здійснюють боротьбу з тероризмом, міжнародного досвіду щодо інформування громадськості про антитерористичні заходи.

2. Міністерствам, іншим центральним органам виконавчої влади відповідно до компетенції забезпечити за участю Служби безпеки затвердження планів інформаційно-роз’яснювальних заходів у сфері боротьби з тероризмом відповідно до завдань, визначених пунктом 1 цього розпорядження.

                  Прем’єр-міністр України                                                         М. АЗАРОВ




http://tvi.ua/new/2013/03/09/yacenyuk_oholosyv_pro_pochatok_povstannya

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Терроризм,Яценюк
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.