Політтехнолог БЮТ Медведев постачає Яценюку секретну інформацію, а не гроші.

10 березня 2013, 11:04
Власник сторінки
Газета "Мобільні новини". Футуролог, уфолог, винахідник, журналіст.
0
879
Політтехнолог БЮТ Медведев постачає Яценюку секретну інформацію, а не гроші.

Скільки коштує Яценюк? Або навіщо його купують? Може це дійсно провокація, фотомонтаж або такий собі подарунок на свято???



 А давайте всі разом тепер запитаємо у Яценюка, а що це було??

Я не хочу поки спекулювати на цю тему, але думаю, що всім буде цікаво!

Це було до мітингу (9.03.2013 в 11.32) і так ми зрозуміли, це передплата за те щоб покликати Україну, повстати проти законної Влади.

А ось звідки кошти на революцію і повалення Влади в Медведва так, це вже питання від СБУ!
Хоча нікому не секрет що злий імперіалізм завжди оплачується з посольства США і Лондона масонами.
Минулу революцію вони приплатити заради 1500 тон царського золота, яке вони правдами і неправдами вкрали з Росії, а що зараз їх цікавить? Наша земля, наш сланцевий газ або наші жінки з нашими душами?

Чекаю відповіді пан Медведєв.





9.03.2013 в 11.32 перед началом мероприятия с участием так называемой "объединённой оппозиции" Сергей Рулёв был свидетелем, как Олег Медведев передал Арсению Яценюк белый пакет с деньгами, после чего А.Я. быстро вложил его в боковой карман. Таким образом Арсений Я. получил свою оплату в участии в проплаченной акции оппозиции. Остальным участникам деньги выдавались после мероприятиям. На фото видно, что непроплаченные остались у памятника Тарасу Шевченко, а проплаченные с партийной символикой ушли за гонораром.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Терроризм,Яценюк
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.