Репресії продовжуються

11 березня 2013, 16:19
Власник сторінки
0
229

Як вже відомо влада позбавила народного депутата від "ВО Батьківщина" депутатських повноважень.

На Україну чекають ще більше випробувань та проблем, після такого ганебного кроку про підписання угоди про асоціацію з ЄС можна забутися, Янукович посадив опозиціонерів Тимошенко та Луцено незаконно за ґрати але на цьому Янукович не зупинився і розпочав нові репресії проти Юлії Тимошенко фальшувати, якісь надумані свідки від сторони влади але на цьому влада не зупинилася і позбавила Сергія Власенка (Захисника Юлії Тимошенко) депутатських повноважень шляхом якогось надуманого вироку суду імені Януковича та Портнова, після цього рішення про підписання угоди про асоціацію з ЄС не буде. В ЄС хотіли від цього неконституційного уряду реформи але і тут влада не зупинилася, влада працює лише на своє збагачення за рахунок населення. Янукович втратив контроль над країною і тому йому давно пора піти у відставку і перестати мучити Україну.

Влада не знає, що таке закон, влада лише  знає що таке поняття, в нас при владі одні бандити та злочинці і тому такого рішення від регламентного комітету по позбавлення Сергія Власенка депутатських повноважень немає. Голова регламентного комітету, голова Верховної (З)Ради та суд вчинили злочин але цього як завжди влада не визнає і каже на чорне біле, як міг комітет збиратися на позачергове засідання, коли робота була по округам і фізично не всі могли встигнути на засідання регламентного комітету та регіонали (риги) як завжди це заперечують, про голову Верховної (З)Ради не має що говорити, виконав незаконний указ Янковича. Опозиція доказала в суді про те, що Власенко не займається Адвокатською діяльністю але судді виконували політичне замовлення Януковича і не розглянули жодного доказу опозиції та був вирок винесений вирок, якій Януковичу зручний. Яка угода про асоціацію з ЄС коли в країні закон не діє і не буде діяти доки, така влада?!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.