Ivanу Ivanovу не про Франка Шуманна, а про Юргенса Рота

14 березня 2013, 19:00
Власник сторінки
0
254
Ivanу Ivanovу не про Франка Шуманна, а про Юргенса Рота

Не любить історія умовний нахил. А все ж… Якби не «хатинка»?

«Прочитав эту книгу у меня сложилось двоякое впечатление. Ничего нового для себя я там не нашел. Для чего или для кого она написана??? Вот ключевой вопрос..... Обсуждаем.....».

А Ви про Юргенса Рота чули? Це той, завдяки котрому майже 20 років тому був запущений міф про "хатинку" Кравчука, чи то у Канаді, чи то у Швейцарії.

У 1996 році у ФРН Кравчук виграв у нього суд і змусив його зізнатися, що за "наводкою" російської зовнішньої розвідки та нардепа, полковника СБУ Омельченка (нині - генерал, герой України, але колишній нардеп) він розповсюдив інформацію про "Хатинку".

І що? Міф то живе! До цього часу!

А президентську посаду Кравчук втратив. Виключно ця фальшивка відібрала у нього 10% голосів.

Малесенький, задрипаний журналістик вплинув на цивілізаційний вибір цілої нації!

Кожен опозиціонер свій кожний публічний виступ повинен починати із «молитви» за Кравчуком! Тобто, кожного разу розповідати про те, як псевдодемократ Єльцин знищив, розмазав і розтер, заплямував репутацію нашого першого Президента. Далеко не ідеального, якимсь чином обмеженого, дуже обережного. Але його цивілізаційний вибір був більш чітким і не передбачав багатовекторність (бо ж борги треба було віддавати).

Не любить історія умовний нахил. А все ж… Якби не «хатинка»?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.