Звернення до народу України.

15 березня 2013, 14:40
Власник сторінки
0
232

Приблизно на початку квітня я пройду десь від Херсона до Києва з метою зібрання людей небайдужих до нашої України для зміни влади та наведення порядку в країні.

Доброго часу, шановні співгромадяни!
Мене звуть Олександр. Народився  у місті Горлівка, що на Донетчині. З 1993 року жив у Росії. Приблизно на початку квітня я пройду десь від Херсона до Києва з метою зібрання людей небайдужих до нашої України для зміни влади та наведення порядку в країні.
Спочатку коротко про себе, а потім вимоги.

Про себе.
Коли в серпні 93-го року я з мамою та сестрою переїхали у Росію, я дав собі слово, що повернуся на Батьківщину. Життя закордоном для мене стало гарною школою життя. В Росії я закінчив школу, 9 класів, технікум та універсітет ім. В. П. Горячкина. З 2002 по 2009 рік я працював викладачем в технікумі (механіка). Одружився, з мрією повернутися до України.

Ви запитаєте, чому я раніше не повернувся? Це просто, - в мене не було грошей на купівлю хати. Зарплатня викладача складала 5 000 - 6 000 російських карбованців. В Росії в мене нема й не було власного житла. Цьому я й не міг здобути грошей на купівлю хати. Намагався я й у Москві шукати роботу, ще до працевлаштування в технікумі, але я не будівельник й мене не брали на роботу з гарною оплатою. До того ж мені треба було десь жити. Ось і пішов у технікум, де мені надали кімнату у гуртожитку.

Працюючи викладачем я побачив розвал освіти та інших галузей народного господарства в Росії, перестав вірити владі та в бога.

Так, можна було прийняти російське громадянство й залишитися в Росії. Але жити в країні, де тебе вважають людиною нижчого гатунку, де постійно тичуть в пику, що, якщо не подобається, їдь до себе в Україну там і "вознікай". Не всі люди погані, але загальне уявлення, що ти там чужак. Та й клімат мені не подобається, й природа не така. Як батько каже націоналіст я.

В мене є дві доньки, яким я хочу щастя. Зараз я думаю, що багато читачів думають, який же він бовдур, був в Росії та не скористався шансом прийняти російське громадянство. Я відповім так: багато хто приїжджає в Росію, Америку, Канаду та інші країни, але щось тягне до дому, на Батьківщину. Нібито всього достатньо, але ж щось гложе, ностальгія. Хто жив закордоном, мене зрозуміє. Особливо коли не можеш знайти ані літератури на рідній мові, ані спілкування. Це зараз є інтернет, де хіба що чорта не знайдеш.

Ось так я і жив надією повернутися назад, в Україну. З'явився інтернет, стало можливим взнавати новини з України, стежити за подіями практично онлайн. Я все чекав коли українська влада створить умови для повернення співвітчизників з закордону. Але тільки що й бачів, як з України до Росії приїжджали нові й нові емігранти. Вони думали, що знайдуть новий дім, але потрапляли в атмосферу, де відчували себе зайвими.

Доньки підросли, я почав вчити їх українській мові. Наступного року старша вже піде до школи. Я хочу, щоб мої діти жили та навчались в Україні, щоб їх майбутнє було пов'язано з Україною, щоб вони любили Україну так, як люблю її я!

А сувора реальність не надає мені шансів жити в себе вдома, бо влади в Україні нема! Є тільки князьки, які тягнуть під себе. Рвуть і тягнуть Україну, б'ються між собою за те, хто більше захапає. То ділять Україну на Захід та Схід, щоб Україна не одужала, то лягають під Європу, то під Росію, не розуміючи, що окрім українців, Україна нікому не потрібна як міцна держава. Що Європа, що Росія дивляться на Україну тільки як на оте поле, оту шахту, з якої можна взяти щось корисне і забути.

Скільки років минуло з часів Тараса Шевченко, а проблеми в нас тії ж самі.

Ото ж, повернуся до віри та релігій. Так, я не вірю в бога. Але це не означає, що я за заборону релігій, ні! Звідки з'являється потреба в релігії? Коли людина не може знайти відповіді на хвилюючи людину питання! А хто може розповісти що трапляється з людиною чи сумлінням після її смерті? Доки ніхто! А ми люди такі істоти, яким завжди потрібне підтвердження. Тому ми й обираємо релігію як найлегший засіб підтвердження. Самий кращій спосіб скасувати релігію - це коли кожна людина сама прийде до цього, тобто науковий розвиток!

До речі, в 90-х роках я співав та прислуговував на церковних службах, завдяки чому ознайомився з церковнослов'янською мовою. Ще й вінчаний ;)! Але на жаль не віруючий. А іноді так буває, що й хочеш вірити, та розумієш, що нема ніякого бога, який би змінив би щось у моєму власному житті. Якісь сили існують, але це не той бог, якого описують релігіі.

Для чого я це розповідаю? Щоб в мене не було ніяких таємниць від Вас, шановні співгромадяни! Я намагаюся бути відвертим і чесним!

Що мені дала втрата віри в бога.

Коли я зрозумів, що бога не існує, мені стало страшно. Уявіть собі Всесвіт! Не можете? Що є людство в порівнянні з ним? НІЧОГО! Наша планета в порівнянні з Всесвітом ніщо! Отак-то, поміркуйте!

Якщо нікого окрім нас у всьому Всесвіті немає, що нам залишається робити? Хто за нас налагодить наше життя, майбутнє наших дітей? ХТО? Хто як не ми?! Тільки ми самі, власноруч можемо і повинні налагодити власне життя! Що трапиться, що залишиться через 20, 50 років? Якщо ми зараз пишаємось героїзмом наших дідів та бабусь, які перемогли фашизм, ким пишатимуться наші діти? Що вони про нас думатимуть? Обміркуйте, будь ласка!

Вимоги.

Я проголошую всеукраїнський мітинг щодо зміни влади!
Я пропоную всім українцям піти разом зі мною пішки від Херсону до Києва. (По ТСН на каналі 1+1 все точно буде оголошено в квітні).
Ніяких коштів ніхто не отримає - мені їх взяти нема звідки! Кожен іде за майбутнє своїх дітей!
Це буде важкий шлях, тому беріть з собою тільки необхідні речі!

1. Негайний розпуск всього уряду та складення повноважень президентом.
2. Створення народного уряду з числа перевірених фахівців (котрим довіряють люди).
3. Створення й затвердження нової Констітуції.
4. Створення умов для научної і технічної революції, для повернення співвітчизників з закордону.
5. Бескоштовне житло кожній новій родині та повертаючимся на Батьківщину.
7. Нові якісні дороги, якісні товари та якісне життя кожного громадянина й кожної громадянки України.

Цю низку можна продовжувати ще довго, головне, що Україна наш дім, а ми одна сім'я, тому й повинні жити одною родиною!
Хто боїться зараз вийти разом з нами, щож, ваші діти самі вам скажуть про вас.
Хто має достаток і цьому не йде з нами, не бійтесь, ніхто не забиратиме вашого майна ні зараз, ні потім!
Я не хочу нового радянського союзу чи нової радянської влади, я хочу щоб іниціатива віталась!

І одне з головних питань - ми повинні здійснити це мирно, без пролиття крові! Це головне! Ми ж хочемо миру в своїй хаті, тому не можемо вбивати своїх рідних!

Я і ти однієї крові!

До побачення на новому шляху, шановні друзі!


Що повинна зробити нова влада в Україні
До чого ми повинні прийти з новою владою.
І. Повноцінне життя кожної людини.
З чого складається повноцінне життя окремої людини? Зі здоров’я, як фізичного, так і психологічного, та успішної діяльності.
  • Здоров’я фізичне.
  • Здоров’я психологічне.
  • Успішна діяльність.
ІІ. Повноцінне життя України.
Що є Україна? Це площа, природа та люди. І для повноцінного життя країни треба, щоб усі складові України були здоровими. А це означає, що природу треба підтримувати, берегти та відновляти.
ІІІ. Технічне забезпечення.
Технічне забезпечення – це інструменти та прилади для виконання перших двох пунктів.
Тепер докладніше.
Фізичне здоров’я людини залежить від того, що людина споживає та в яких умовах знаходиться тіло. Тобто для забезпечення фізичного здоров’я людини треба забезпечити людину якісною їжею та захистити тіло від шкідливих впливів як погоди, так і інших навколишніх об’єктів. У випадках захворювання, здоров’я тіла може бути підтримано ліками або хірургією.  Сюди ж додамо вміння користуватися їжею та захистом тіла.
  • Харчування.
  • Дихання.
  • Оселя.
  • Одяг.
  • Взуття.
  • Підтримка здоров’я тіла.
  • Вміння користуватися.
Таким чином, ми повинні забезпечити:
  • Якісне харчування.
  • Якісне повітря.
  • Комфортне й практичне житло.
  • Зручні та практичні одяг та взуття.
  • Якісну медицину.
  • Якісне навчання.
  • І все це повинно бути доступним!
Психологічне здоров’я має три складові – це психіка, система поглядів на зовнішній світ та система поглядів на внутрішній світ. Психіка залежить від фізичного здоров’я і навпаки. Системи поглядів на зовнішній та внутрішній світи залежать від психіки та досвіду. Якщо здорова психіка забезпечується заходами, дійсними для підтримки фізичного здоров’я, то досвід забезпечується як навчанням (приклад, діяльність інших), так і власною діяльністю.
Звідси ми повинні забезпечити:
  • Якісне, об’єктивне навчання.
Успішна діяльність впливає на психологію, на психіку і таким чином на фізичне здоров’я. Головна проблема успішної діяльності полягає в тому, що людина повинна знати, що вона важлива для суспільства, для інших і при цьому суспільство повинно бути приблизно на одному рівні розвитку з нею.
І дійсно, всі ми обираємо в друзі тих людей, чий розвиток приблизно рівен нашому власному. Звичайно, є стосунки, коли ми спілкуємось з людьми які нам неприємні. Але це не є виключенням, бо під розвитком ми маємо розуміти не тільки розумові здатності, а також й діяльні. Це дуже важливо, бо більшістю ми порівнюємо тільки розумові здатності. А в дійсності рівень розвитку людини складається і з розумових здібностей, і з діяльних спроможностей.
  • Для того, щоб всі люди діяли успішно, ми повинні створити такі умови, за якими б розумові здібності та діяльні спроможності кожної людини використовувались як можна повніше.
Окрім цього треба щоб весь народ України жив єдиною ідеєю, єдиним організмом. Уявіть собі, що кожна мурашка стане тягнути їжу в окреме місце! Що станеться з мурашником?  А якщо б кожна клітина нашого організму хапала тільки собі?
  • Тому треба створити умови, які б сприяли поєднанню людей в погляді на країну, як на власне тіло, власний дім, власну родину.
Повноцінне життя України як країни залежить від здоров’я окремих людей та здоров’я природи. Про здоров’я людей вже сказано, цьому розглянемо здоров’я природи.
Що ми робимо з навколишнім середовищем? Винищуємо гаї, забруднюємо все навколо, забираємо корисні копалини.
  • Для збереження природи ми повинні відновляти гаї, переробляти сміття, робити прилади, захищаючі природу від технічного забруднення та всіма засобами зменшувати шкоду від виробництва.
Технічне забезпечення повинно сприяти реалізації як здоров’я людини, так і здоров’я природи.
  • Система керування.
  • Система сполучення.
  • Система зворотного зв’язку.
  • Система доведення інформації до населення.
  • Система безпеки.
Система керування країною повинна:
  • бути відкритою для людей (ніяких недоторканостей – всі люди повинні бути рівні в відповідальності перед законом);
  • своєчасно реагувати на процеси в країні та закордоном;
  • впроваджувати заходи для розвитку всієї країни;
  • регулювати взаємовідносини між об’єктами господарювання країни шляхом розробки законодавства, враховуючого інтереси перш за все численної більшості населення.
Система сполучення – це автодороги, залізничні, водні та повітряні шляхи, а також транспорт.
Система зворотного зв’язку служитиме для своєчасного та швидкого прийняття інформації з усієї країни.
Система доведення інформації до населення потрібна в першу чергу для ознайомлення громадян з новими законами та іншими діями керівництва  різних рівнів, а також для попередження у випадках несподіваних ситуацій.
Система безпеки – армія, міліція, суд, прокуратура та служба безпеки.
Задачі нової влади:
  • Якісне та доступне харчування.
  • Комфортне, практичне та доступне житло.
  • Зручні, практичні та доступні одяг та взуття.
  • Якісну та доступну медицину.
  • Якісне, об’єктивне та доступне навчання на протязі всього віку людини.
  • Створити такі умови, за якими б розумові здібності та діяльні спроможності кожної людини використовувались як можна повніше.
  • Створити умови, які б сприяли поєднанню людей в погляді на країну, як на власне тіло, власний дім, власну родину.
  • Відновляти гаї, переробляти сміття, робити прилади, захищаючі природу від технічного забруднення та всіма засобами зменшувати шкоду від виробництва.
  • Створити систему керування.
  • Створити систему сполучення.
  • Створити систему зворотного зв’язку.
  • Створити систему доведення інформації до населення.
  • Створити ефективну систему безпеки.
  • Впроваджувати найсучасніші технології.
  • Відновити високотехнологічне виробництво.
  • Забезпечити все дієздатне населення працею з об’єктивною зарплатою.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.