"Вітіна тисяча" як складова пакращення

16 березня 2013, 19:48
Власник сторінки
0
295

Причини які заставили мене взятися за написання я опишу вкінці.

Я памятаю той час коли Тимошенко прийшла премєром на обіцянках віддати вклади Ощадбанку, які у нас залишилися після рядянського минулого. Тоді цю видачу охрестили "Юліною тисячою".
Але пройшли роки і до президенсва прийшов Янукович. І відразу взявся віддавати вклади. Ми чули  багато брехні. Черг які були при Тимошенко немає. А насправді люди під сонцем годинами чекали, про що я неодноразово уже писав.
І ось на днях на одній з зустрічей. До мене підійшов чоловік. Ось що виявляється. Людям в Ощадбанку видають карточки на яких мали би бути гроші. Але карточки пусті. Люди всюди чують одну і ту саму відповідь : "Прийдуть гроші з бюджету тоді і прийдуть вам на карточку". Чоловік чекає ще з червня місяця того року. Цікаво чи ще отримає.
Представники руху НОВА ЕЛІТА вже пропонували цю причину якось нівелювати. Як і забрати з черг пенсіонерів.
Гроші людям можна потроху видавати з прибутку Ощадбанку. Він же якщо я не помиляюся поки що ще не проданий. Це дозволило би хоча би трішки віддати гроші.
Щоб забрати пенсіонерів з черг потрібно видачу грошей перевести через Пенсійний фонд. Та частина пенсіонерів з якою я розмовляв готові відати по 5-10 гривень поштарці щоб вона їм ці гроші привезе.
В цьому всьому мене непокоїть інше. Якщо чоловіку гроші не надійшли ще з червня 2012 року. То де ділися гроші з бюджету, які виділялися на виплату людям? І хто має відповідати за те що люди їх не отримали?
Думаю людям уже давно пора запитати. Де їх гроші? А то влада робить усе щоб наблизитись до кількості людей, яку колись озвучив Азаров. 12 мільйонів якщо я не помиляюся. Думаю кожен з цього зробить свій висновок.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.