Всеукраїнський творчий дитячий конкурс «Україна – очима дітей»

18 березня 2013, 20:20
Власник сторінки
0
434
Всеукраїнський творчий дитячий конкурс «Україна – очима дітей»

Всеукраїнська піонерська організація ім. В.І.Леніна запрошує до участі у ІІІ-му Всеукраїнському конкурсі дитячої творчості «Україна – очима дітей» (далі – Конкурс) школярів віком від 9 до 16 років.

Організатор Конкурсу – Міністерство соціальної політики. Конкурс проходить за сприяння Комуністичної партії України, Ленінського комсомолу України та Міністерства молоді та спорту України.

Конкурс проходить у три етапи: інформаційний, відбірковий та фінальний. Фінал Конкурсу відбудеться в травні місяці в місті Київ.

Терміни проведення:

– прийом конкурсних робіт за номінаціями відбувається з 15 березня по 15 квітня за вказаними адресами;

– визначення переможців регіональних турів Конкурсу відбудеться до 10 травня 2013 року.

З 10 травня в Києві розпочне роботу виставка творчих робіт, під час якої буде визначено переможців Конкурсу, переможці якого отримають безкоштовні путівки для оздоровлення в Українському дитячому центрі «Молода гвардія» та цінні призи та подарунки від організаторів та спонсорів Конкурсу.

Подробиці на сайті www.lenkomsomol.net.ua. Для довідок можна звертатись до Центральної ради ВПО ім. В.І.Леніна в Києві за телефоном 044-463-56-96.

Інформація про Конкурс

Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Україна – очима дітей» був заснований в 2011 році Всеукраїнською піонерською організацією ім. В.І.Леніна. Конкурс включений до реєстру Українського державного центру культурних досліджень Міністерства культури України.

В 2011 році в Конкурсі прийняли участь близько 5000 дітей з 22 регіонів країни, 280 з них як переможці безкоштовно оздоровилися в Українському дитячому центрі «Молода гвардія», в 2012 році в Конкурсі прийняли участь близько 15 тисяч дітей з 25 регіонів країни, 260 з яких безкоштовно оздоровилися в Українському дитячому центрі «Молода гвардія» та отримали цінні призи від організаторів.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Украина,дети,конкурс,комсомол
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.