Кого виховують в дитячому садочку м. Запоріжжя?

22 березня 2013, 11:26
Власник сторінки
пенсионерка, которая думает головой.
0
226

І ніхто їм не сказав, що казати глядачам про тих, хто фінансує цей заклад не можна ?

Учора ввечері  ТВ «Алекс»  довго  й професійно   показував  приватний дитячий садок для єврейських дітей м.Запоріжжя, який  відремонтували  та   тепер  діти  мають можливість  нормально  й гармонійно  розвиватись.  Їх  навчають  івриту, російської  та  англійській мові  кваліфіковані  вчителі, відмінники  освіти  України.  Із захватом   розповіла  одна з вихователів-методистів, що  їх  теж  вчили (правда  не сказала  де) як  навчати  дітей  єврейській  культурі, історії  та традиціям єврейського народу, як  в ігровій  формі  вчити  дітей основам ТОРИ, і як  разом з дітьми  святкувати  єврейські  свята. Яких, до  речі  дуже  багато,  ще  одне  не закінчилось, а ми  вже  готуємось  до святкування  іншого, з натхненням  розповідала  на  камеру  вихователька.  Дітей учать їсти  тільки  кашерную  їжу.

Діти перебувають в атмосфері турботи, дружелюбності, теплоти. Їхнє виховання проводиться відповідно до єврейської традиції, а це означає міцну дисципліну, скромність, повагу до батьків і вчителів, доброзичливість до товаришів і старших. Усе як  і повинно  бути. Насторожило  трохи, що  на стінах  цього дитячого садка вся  інформація, яку  показала  камера,  була російською мовою. Українські  традиції  та культура, українська мова  не були  згадані  авторами передачі  в переліку  того, чому  вчать  єврейських дітей, жодного разу.

Іншими  словами  -   у державі Україна є  дошкільна  установа, де  виховують   дітей винятково як  майбутніх  громадян для  чужої  держави. Скажу  чесно, прийшла  думка, що  готують  тут  майбутніх  окупантів та  «хазяїв»  моєї  країни, але я намагалась  не поглиблювати  цю  думку.

І  вже наприкінці передачі  все  стало  на свої  місця.  Автор  мимохіть  згадала, що дитячий садок фінансує   громада  Хабад -Любавичи. У свій час  я багато  читала про різні віросповідання  всього  світу  і  ця секта  якось  відклалася в пам'яті. Запам'яталося, що  ті, хто  сповідує  рух Хабад-Любавичи,  називають  усіх  неєвреїв   ГОЯМИ. Кожний, хто проллє кров неєврея, цим приносить благодатну жертву Богу. Це  слова з  ТОРИ-  основного  документа  руху Хабад-Любавичи.

Бог  іудеїв заборонив виявлення жалю  до корінних народів країни, де живуть євреї. Він командує: «Ви повинні знищити їх, і знищити їх до кінця». (Второзаконие 7:7, 23). І цьому єврейських дітей навчають із пелюшок, коли вчать ламати бісквітні ручки та ніжки негарних бісквітних ГОЇВ, на дивному єврейському святі Пурим.

Відкриваю  Википедию  та  читаю  дослівно: Хабад-Любавичи  - іудео-нацистська ультроортодоксальная секта.

Так  кого  виховують  у благополучному  дитячому  садку єврейської    громади м. Запоріжжя  під  патронатом   руху Хабад-Любавичи ?


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.