Уряд на зв'язку з громадянами

22 березня 2013, 12:13
Власник сторінки
0
234

www.ukc.gov.ua

Телевізійна програма соціального спрямування, метою якої є інформування глядачів про діяльність органів виконавчої влади. Це спільний проект Першого Національного і Урядового контактного центру.

На урядову "гарячу лінію" щодня надходять сотні звернень від небайдужих громадян, адресовані представникам влади.

Оператори Урядового контактного центру передають їх у профільні держустанови, чиновники їх розглядають і надають відповіді. Така схема оперативного реагування дає можливість уникнути багатьох бюрократичних перешкод.

А завдяки телепрограмі "Уряд на зв’язку з громадянами" люди дізнаються про те, що їх хвилює, не лише оперативно – в ефірі Першого Національного, але й від урядовців безпосередньо. Оскільки гостями програми є міністри, голови державних служб, агентств, інспекцій, інших відомств. Вони не тільки відповідають на численні запитання респондентів урядової "гарячої лінії", але й роз’яснюють останні рішення уряду.

Про популярність такої комунікації говорять і постійно зростаюча кількість дзвінків на урядову "гарячу лінію" і рейтинги програми.

Якщо і у вас є запитання до влади – будь ласка, звертайтесь на урядову телефонну "гарячу лінію" за номером телефону 0-800-507-309 та через веб-сайт Урядового контактного центру www.ukc.gov.ua. Дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні. Вам обов'язково дадуть відповідь.

Будьте активними! І дивіться програму на Першому Національному щосереди о 9:25. До зустрічі в ефірі!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.