Укрзалізниця - подолала людей, але не сніг.

23 березня 2013, 20:56
Власник сторінки
адвокат
0
258

Укрзалізниця - подолала людей

Сніг засипав Київ та захід України, негода змусила припинити роботу аеропортів, а ось Укрзалізниця рапортує, що працює в звичайному режимі. Зранку в суботу зібралися від'їджати поїздом Київ-Чоп № 99 до Ужгороду. Дивлячись за вікно вирішили поцікавитись в довідковій службі вокзалу чи не має перебоїв в роботі залізниці та в русі потягів - нажаль всі мабуть були зайняті іншими справами, можливо прибирали сніг,  протягом години ніхто не брав слухавки. 
    Добре є інтернет - новості сайти рапортнують о 12:00 повідомляли про затримку потягів приблизна на 1 года, в той же час Укрзалізниця повідомляла, що працює в штатному режимі.  Довіряючи даній інофрмації прибули на вокзал - народу ледве можливо пройти, але все ще можливо, на табло повідомляють, що запізнення потягів відбувається від 3 до 5 години.  Потяги на посадку також подаються із запізненням, хоча всі колії візуально заповнені потягами.
    Наш потяг на посадку запізнився всього лише хвилин на 20, ми щасливі сумки в руки та побігли займати свої місця, це було в 15:40, спочатку в потязі було тепло і гарно, ми рослабились, думаючи що все погане залишилось позаду, але через пару годин потяг так і не рушив, ще через дві години почало холодати.
   Через годину в 20:40 нам набридло чекати та розуміючи, що коротка відпустка на весняні канікули накрилась гаком зібрали валізи та вирушили на вокзал в надії здати квитки, але тут нас чекав черговий сюрприз вже ніяк не повязаний зі сніговими заметами, а виключно з неорганізованістю роботи залізничного вокзалу та відсутністю бажання допомогти людям. На сайті Укрзалізниці повідомлено що працюють три каси для повернення коштів протягом трьох діб і до них є вільний доступ, а насправді щоб здати квиток в цю касу, потрібно поставити печатку на квтику у чергового по вокзалу, який один, і до нього черга від 100 до 200 людей. Отже все зроблено для того щоб людям було зручніше, а щодо кількості людей в приміщені вокзалу та його коридорах,  то дані приміщення нагадують переходи в метро в час пік, проходити майже не реально, люди стоять сидять в 5 чи 6 рядів. Коли оглянути залу вокзалу - хочеться викрикнути гасло "Разом нас багато, нас не подалати"  але здається в даному випадку снігова негода та неорганізована робота Укрзалізниці подала людей.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.