Не все так хорошо в Европе

26 березня 2013, 10:01
Власник сторінки
0
220

Украинские и европейские стандарты

Оказывается, в Великобритании оплачиваемый отпуск для молодой матери (90% от зарплаты) длится всего 1,5 месяца, после чего женщина может взять еще год декретного отпуска, но получать она будет всего 140 евро в месяц. По сравнению со средней зарплатой обычной секретарши (2500 евро) - это простая формальность.

"І ще, після перебування понад 1 рік у декретній відпустці, робоче місце жінки у комерційній структурі за нею не зберігається. Дитячі садки в Англії – платні. 25 годин на тиждень, проведені дитиною до двох років у дитячому садку,обійдуться в суму, що перевищує 5 тис.Фунтів (6 тис. євро) на рік. У Лондоні ціни вищі, і в середньому складають близько 1,2 тис. фунтів (1,5 тис. євро) на місяць за звичайний садочок. Підрахуємо, скільки залишиться після уплати внесків за дитячий садок у тієї ж самої секретарки".

Любопытный сравнительный анализ украинских и европейских стандартов можно прочесть здесь: http://bit.ly/XDf8zW

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Украина,ЕС,Великобритания
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.