Влада яку ніхто не обирав

26 березня 2013, 13:52
Власник сторінки
Громадський діяч, експерт з місцевого самоврядування, державний службовець
0
267

В останні дні київська влада показали свою безпорадність, кияни – свою єдність.

Якщо КМДА заздалегідь оголосила про штормове попередження, то чому київська влада не підготувалася і не створила відповідний штаб ще в  п’ятницю? Чому небули визначені можливі місця найбільшого скупчення машин, місця ймовірних заторів (схили, мости, круті повороти та ін.) і не було завезено туди сіль та пісок, щоб самі водії, при необхідності,  могли  підсипати допоміжні засоби під колеса автомобілів? Чому в пятницю з ранку автошляхи не були оброблені реагентами, а важка снігоприбиральна техніка не почала працювати ще в пятницю після обіду? Чому, знаючи про сніговий шторм,  не спрацювала ДАІ, вчасно не поставивши на шляхах регулювальників, які б скерували  транспорт і не допустили б багатогодинних заторів?

Чому ДАІ, зробивши попередження водіям  не виїзджати в п’ятницю на своїх транспортних засобах на вулиці Києва,  дозволила  заїхати в місто вантажівкам? Чому, взагалі, отримавши попередження про сніговиий шторм, в пятницю не скоротили робочий день або ж не зробили вихідним?

Чому 20 тисяч незаконно встановлених МАФів і торгово-розважальні комплекси біля себе не прибирали територію?

Дуже багато запитань «чому?» до тих, хто керує містом…

Як нам показали останні дні, київська влада виявилась безпорадною і неспроможною  діяти в складних  ситуаціях, нездатною  вивести  людей із біди. Але, в той час коли керівництво міста показало свою слабкість, кияни показали свою єдність і вкотре зрозуміли, що розраховувати можуть самі на себе, на один одного, але ніяк не на владу…  (можливо тому, що ніхто її не обирав і ніякої відповідальності  перед киянами вона не несе?)

P.S. Як одному із представників міської влади хватило розуму  виставити киянам претензії, що ті їдять багато хліба?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.