Прем'єр-міністр Ніуколай Азаров буде припиняти

27 березня 2013, 09:33
Власник сторінки
0
214

Прем'єр-міністр Микола Азаров доручив охороні вивести із залу засіданні уряду народного депутата (фракція "УДАР") Сергія Капліна за критику ліквідації наслідків негоди.

Фотографій там багато, і багато цілком нешкідливі. Але є й такі, які відверто насторожують. Наприклад, 10-річна дівчинка в латексному костюмі кокетливо підняла підборіддя, заклично дивиться в камеру млосним поглядом, а в руці у неї ... хлист. Або обнімаються хлопчики в плавках.


  Обурюють не тільки знімки, але і викликають коментарі до них.
"Кожна дитина у своїх потаємних глибинах зберігає тваринні інстинкти. Одяг допоможе підкреслити це. Стильні леопардові штани підкреслять дику і неприборкану натуру хлопчика, а червоні трусики, визирають з-під них ніби ненароком, можуть стати справжньою ганчіркою для бика ..."
   У загальному Інтернет скипів! Пильні матусі швидко скопіювали найвідвертіші знімки, створили групу по боротьбі з розповсюджувачами еротики, почали збиратипідписи для онлайн-петиції. Зараз за закриття цих груп виступило більше 10 тисяч чоловік. Але не тут-то було.

  "Охорона, виведіть цього депутата з залу. Я беру на себе відповідальність", - сказав Азаров після того, як нардеп почав порушувати процедуру ведення засідання.

Прем'єр також доручив надалі впускати депутатів тільки за погодженням з ним.

  "Будь-які спроби так званих народних депутатів заважати роботі уряду будуть припинятися, і вони не будуть допускатися в зал", - додав він.

Крім того, Микола Азаров доручив охороні пропускати депутатів у зал засідання тільки за письмовою згодою з ним. "Я більше цього цирку на засіданні уряду не допущу", - заявив прем'єр.

При цьому відзначимо, що Сергій Каплін самостійно залишив залу засідань уряду, охорона його не виводила.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.