Сергію Рахманіну особисто

31 березня 2013, 13:46
Власник сторінки
0
194
Сергію Рахманіну особисто

Цікавими б були коментарі наших дійсних російських друзів В. Новодворської та А. Ілларіонова.

Прочитав чудову статтю «Поважати по-російському», Сергій Рахманін, 29 березня.

Оскільки у мене мало шансів у коментах бути почутим, вирішив викласти тут своє секретне послання до пана Рахманіна. Воно коротесеньке. Я йому просто нагадую, що у 2009-му була така собі публікація «Васыль Шевченко. Об отличниках в школе негодяев (цена российского «либерализма»)» з передмовою головного редактора (www.svetiteni.org.ua.) Станіслава Овчаренко.

Вона майже на ту ж саму тему, що і рахманінська. Зустрілась вона, якщо не помиляюсь, як лінк із Інтернет-видання "Свет и тени" на УП.

Спробуйте її знайти у Інтернеті. Давно вже немає. Вичищена навіть найменша згадка.

Не хотів би такої долі для статті Сергія Рахманіна.

А доля «відмінників у школі негідників» – це, мабуть, зацікавить не тільки мене. Тому пропоную і прошу пана Сергія провести розслідування щодо вказаної публікації.

Вважаю, що та публікація, як візитка, бейджик «псевдодемократів» немцових, хакамад, латиніних та іншої хамовитої публіки, демократизм котрих завжди випаровується «на українському питанні», повинна бути завжди «під рукою».

Тому можна її ізнов опублікувати у «ДТ» із новими коментарями п. Шевченка та й Вашими. Цікавими б були коментарі наших дійсних російських друзів В. Новодворської та А. Ілларіонова.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.