Так може узаконимо Анархію і відмінимо Монархію в Україні?

02 квітня 2013, 21:40
Власник сторінки
Громадський діяч
0
303

Державна система знову імпотентна.

Державна система знову імпотентна. Закони як завжди не приймаються... Влада не може і не хоче проголосувати, а опозиція хоче, та не може також.
Хоч ще минула Рада хотіла і могла все, але то нічим хорошим для громадян не закінчувалося.
А винуватець усієї цієї катавасії - сам Монарх всія України Віктор ІІ, який одним махом булави і конституційним судом повернув собі ту конституцію, яка його робить поважним царем. Але суди ж не уповноважені робити закони, лише існуючи трактувати під ідола... Ось тут вже інтрига, і як він буде діяти далі?
З Вікіпедії: Мона́рхія — форма державного правління, за якої найвища державна влада повністю (необмежена, абсолютна монархія) або частково (обмежена, конституційна монархія) належить одній особі — спадкоємному монархові.
Монархів офіційно називають по різному: царями і царицями, імператорами й імператрицями, великими князями й великими княгинями, принцами і принцесами тощо. Монархічна влада може бути узурпована шляхом насильства внаслідок державного перевороту, як це сталося наприклад при переході від Римської республіки до Римської імперії.

Виглядає і справді як в сучасній Україні, але якби не інше поняття - Анархія.

З Вікіпедії: Ана́рхія — суспільний або політичний стан при відсутності правителя. Ідея анархії знаходить своє втілення в політичній філософії, де Анархізм ратує за подібний соціальний устрій. Слово анархія також часто вживається в сенсі повного хаосу і безпорядку, безладдя.

З середини 90-х років ми живемо фактично як анархісти. Всі проблеми ми змушені вирішувати самі, бо без грошей ми державі не потрібні, суцільне безладдя.

Проблеми з бандитами і крадіями? - Вирішуємо самі, бо міліція тим займатися не буде, а заплатиш - тоді може вирішиться щось. І захищатися теж маємо власними силами, адже міліції на очі страшно попадатися, а то ще пришиють щось для їхньої статистики розкриття... А там і катування, якщо не погоджуєшся бути винним.
Так само і в судах, куди люди вже просто не йдуть, бо легше владнати все самим.

Захворіли? – Самостійно вирішуємо, як лікуватися, бо безкоштовна медицина - то лише в Конституції і Феофанії (лікарні для слуг народу).

Хочеш безкоштовно навчатися? - Або хабарі платимо і навчаємося, або просто платимо і навчаємося.

Немає роботи? - Шукаємо, де і як заробити самотужки, бо влада нічого не робить для розвитку бізнесу і підприємництва в країні. Або, як радить Прем'єр - брати лопати і на город, возитися з картоплею.

Поламався автомобіль через погані дороги, за які платимо? – Нічого, купуємо запчастини і ремонтуємо власним коштом.
Засипало снігом? - Знову слухаємось порад Прем'єр-міністра - беремо лопати і розчищаємо...

А думаю, що таких прикладів ви мені назвете безліч... Бо у реальному житті громадяни вирішують усі власні проблеми без держави, виконуючи її функції самотужки.

Ми все ж анархісти, але під повним контролем монархії (влади).
Якщо у суспільстві і так повним ходом орудує Анархія, то для чого платити Монархії?
Чи не краще ці кошти використати на себе і купівлю:
- зброї з набоями для самозахисту?
- страхового абонемента в приватній лікарні, щоб мати допомогу при можливому нездужанні?
- кращих автомобілів і запчастин до них, щоб ламалися рідше?
- якісного навчання?
- повноцінного харчування?
- просторішого житла?
- додатково одягу?
- та інших потреб життєдіяльності людини?

Кому і для чого ми віддаємо важкозароблену данину? А це чималі кошти, які покращують життя тим, хто не зацікавлений у покращенні його нам.

Так може узаконити Анархію? І відмовимося від Монархії та її влади?
Вікіпедія: Теоретики та прихильники Анархізму вважають анархію політичним устроєм, в якому індивіди вільно співпрацюють як рівні.
І чим Анархія не Демократія?
Можливо нас просто задурюють? Бо у мене таке враження, що змінювати цю систему ніхто не збирається.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.