Не вистачає живого зв’язку опозиції із народом!

04 квітня 2013, 17:23
Власник сторінки
0
178
Не вистачає живого зв’язку опозиції із народом!

Ви, як політолог, побачили "регіональну революцію" у регіонах у 2010-му?

Коментар до матеріалу «Не вистачає стратегії», Олександра Донія, народного депутата України» сайт чомусь не прийняв. Тому розміщую його на Кореспонденті у своєму блозі.

Шановний Олександре. Зверніть увагу на такий цікавий момент. Напередодні виборів передивився близько 80 висуванців ПР по округах. У всіх без виключення були власні сайти! Ні у одного опозиціонера у цих округах власного сайту не було. Я не знаю скільки коштує сайт і його підтримка. Але думаю, що не так вже й багато.Провладні кандидати напряму спілкувалися із виборцями на цих сайтах. Не виключаю, що модератори знищували неприємну інформацію.

АЛЕ БУВ ЖИВИЙ ЗВЯЗОК ЦІЄЇ ПОЛІТСИЛИ ІЗ НАРОДОМ!

Ні один із лідерів опозиції у Інтернет-ЗМІ ні разу не відповів на мої коментарі, пропозиції, як і інших коментаторів.

Ви себе позиціонували як професійного політолога. Тож погляньте на наступний матеріал просто публіциста.

"Аксіома про паралельні прямі

Вважаю за необхідне помістити тут свій коментар до публікації у газеті «День». Чомусь здається, що він зацікавить читача.

Із погляду формальної логіки дуже складною виглядала п’ята аксіома Евкліда. Цієї недоречності позбавились тільки побудувавши нову неевклідову геометрію.

Подібні недоречності, але вже із області політики, на сторінках «Дня» викладає не перший автор. При цьому муки совісті їм не дошкуляють. Перечитайте іще раз, шановні, твердження відомого економіста Андрія Новака.

«ПР — це промисловики і їм потрібні знижки на газ, адже це впливає на собівартість їх продукції, а помаранчеві, тобто «Батьківщина» — імпортери: їм все одно, яка ціна на газ, понад те, їм вигідніше, коли ціна вища».

Нічого не нагадує? Якщо не нагадує, то я візьму сміливість вкотре нагадати. ПР знову «пов’язали» із олігархами!

Шановний авторе! Де ви бачили чи чули про країну, в котрій 3% населення – олігархи?

Тобто, півтора мільйона «азаровських штиків» автор бестселера «Як підняти українську економіку», як і його попередники, адепти олігархічної влади, не помітив? Чи зарахував до олігархів?

Якщо зайти на сайти обласних газет, то екстраполюючі можна нарахувати щонайменше 10 тисяч політологів у країні.

Невже всі вони сліпі? Невже ніхто не бачить дуалізму цієї влади? Невже ніхто не бачить загрозу фашизму від неї (Боже збав, сплутати із німецьким нацизмом, хоча економічний базис у них майже однаковий)?

Партія Регіонів представляє союз (вимушений) олігархо-кланової буржуазії із симбіозно-паразитичною бюрократичною буржуазією. Останню неомарксисти називають просто бюрократичною. Тільки на самих верхніх шаблях існує невелика купка олігархів-промисловиків.

Нижче – це владно-посередницька буржуазія. Це вона зробила на місцевих виборах 2010-го «маленьку революцію», захопивши владу на місцях навіть у «регіональних» регіонах (вибачаюсь за тавтологію), «знищивши» до ноги на місцях десятки тисяч «старих бюрократів» від Партії Регіонів.

Чомусь ні одна жива душа про цю революцію ані гу-гу!

І чомусь страшними здаються такі «пророчі» слова: «влада має всю повноту влади по всіх вертикалях і горизонталях. За бажання, вони могли б тут зробити будь-що, в тому числі, економічне диво».

Єдине диво яке вона може зробити – це 18 брюмера!

Не відповідає дійсності наступне твердження:

«Середній клас — це не є підприємці. Підприємців є близько 5% у суспільстві. В різних країнах цей відсоток приблизно однаковий. Що таке середній клас? Це є добре оплачувані наймані працівники. Власників є 5%, а середній клас — це70 % населення країни. У нас немає 70% власників».

Візьміть для зразка Японію. Там на 130 млн населення за різними даними зареєстровано від 7 до 10 млн малих та середніх підприємців. Вказане співпадає з 5%, вказаними Андрієм Новаком. Але за ними родини! А це вже вказує на третину населення!

Разом із висококваліфікованим робітничим класом та інтелігенцією середній клас і дорівнює70 % населення країни.

Диву дивуєшся після прочитання наступного:

«В Україні базарна економіка. У нас всі, хто були інженерами, лікарями, вчителями пішли на базар. І так виходить, що вони нібито є дрібними підприємцями, але не є середнім классом».

Шановний експерт і не помітив, як розжареним залізом В. Янукович знищив базарну економіку разом із декількома мільйонами дрібних підприємців!

Чи то статистика бреше? Чи про щось інше розповідала недавня опозиціонерка Н. Королевська?

Не всі помилки названі. Але це не головне. Головне – це те, що безліч таких великих і дрібних помилок є тими піщинками, котрі згодом стають піском. Тим піском, будувати на котрому щось серйозне не можна! Про це нам нагадують вже не перше тисячоліття!

Політичні та економічні теорії, програмні засади політичних партій і рухів, побудовані без урахування реальної соціології правлячої партії, її електоральної підтримки, та й коаліції у цілому, є нікчемними!"

На сьогодення його переглянуло більше 600 осіб. НІ ОДНОГО ЗАПЕРЕЧЕННЯ!? ЧОМУСЬ НЕ ВІРИТЬСЯ, ЩО У ІНТЕРНЕТІ БІЛЬШІСТЬ  ЧИТАЧІВ ІЗ НЕЗАКІНЧЕНОЮ СЕРЕДНЬОЮ ОСВІТОЮ!

 А я чекав зауважень. Десь теплилася надія, що переоцінюю ситуацію, дуже вже широко інтерполюю уривочні факти із різних регіонів на всю країну.

Ви, як політолог, побачили "регіональну революцію" у регіонах у 2010-му?

Ви зрозуміли, що тільки назвавши фашизм фашизмом можна йому протидіяти!

Не депутатська недоторканність, а оприлюднення у реєстрі справжнів власників банків і підприємств із прізвищами афілійованих осіб - ось вбивчий законопроект.

Європа вас продала! За ті десятки мільярдів виведеного капіталу у вигляді найцінніших ресурсів, за котрий олігархи та й не тільки, отримали папірець, чи рахунок у банку. Але пальцем може погрожувати.

Вкотре плекаю надію, що хоча би Ви прочитаєте комент.

Та от чомусь не вдалося його вставити. Переглянув блог Гриценка. І що ж? Крадій кричить: «Тримай крадія!».

Фашистська партія Вас, пане Доній, і інших опозиціонерів обізвала фашистами!

Вчергове, навіть посилання на мій блог не вдалося вставити у матеріал Донія. Можливо, і тут, у Донія, я забанений? Зробив же це відносно мене, мало відомого широкому загалу публіциста, народний депутат-радикал Ляшко, заборонивши мої коменти до своїх «доленосних» статтей.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.