Забрати право вибору.

06 квітня 2013, 14:26
Власник сторінки
інженер, економіст
0
201
Забрати право вибору.

Хто не має право обирати та бути обраним, повинен згадати про власну гідність і виходити на боротьбу. Якщо , ні , - ти кріпак.

           Хто не має права обирати та бути обраним, повинен згадати про власну гідність і виходити на боротьбу. Якщо , ні , - ти кріпак.

    Громадяни цивілізованої країни обирать владу, це - аксіома. Влада , яка перешкоджає реалізації права обирати, веде суспільство до тоталітаризму.

       Мешканці столиці у 2013 році мають обирати органи місцевого самоуправління. Здавалося б , якщо ми живемо у демократичній країні, то варто лише призначити дату. Але , не все так просто, виявляється, що за право обирати своїх депутатів та міського голову , кияни повинні поборотись. Влада боїться програшу, та розуміє, що опозиційна столиця висловить свою прихильність представникам опозиції.

     2 квітня, 2013 р.,активісти партії Справедливість, разом з киянами вийшли під стіни Верховної ради з вимогою до парламенту оголосити про дату виборів київської влади.

     Партія Справедливість зробить усе від неї залежне, щоб забеспечити право киян обирати собі вдаду

      .Голова партії, Народний депутат України Сергій Міщенко подав на розгляд ВР постанову про звільнення з посади Голови КМДА О.Попова.

 

1-й Заступник Голоави партії Справедливість                                                         Олександр Тарасюк

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Олександр Тарасюк,партія Справедливість
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.