Помилки Юрія Збітнєва

09 квітня 2013, 07:10
Власник сторінки
0
142
Помилки Юрія Збітнєва

Ось так масово народжувалася і накачувала м’язи, особливо за останні 3 роки владно-посередницька буржуазія.

У Вашій особі мені завжди було приємно бачити однодумця у боротьбі за Конституанту.

З останнього оприлюднив немало матеріалів.

Хоча жоден не зацікавив наших опозиціонерів. Вони й так все знають!

Прочитав і перечитав «Реквием по оппозиции или “Лошадь сдохла – слезь”».

У цій Вашій позиції я на іншому боці барикад.

Тільки но на сайті "Товаришу" перечитав товариша Мороза, котрий так нічому і не навчився. Є якась паралель його позиції і з Вашою позицією.

Що ми маємо на сьогодня?

Впритул до нас наблизився фашизм! Його банально прозівали! І завдяки таким, як Ви. Це не залякування.Це не перебільшення! Почититайте мої більш розлогі висновки, викладені раніше. Тут же тільки зауважу про наступне.

Ви теж не бачили "революції", яку восени 2010 зробили регіонали проти регіоналів? А це ж майже марш Муссоліні на Рим 1922-го!

Про що мова?

Не без допомоги Ющенка (не знищив) «махрово і упрямо» (майже за Губерманом) у нас зростала із окремих явищ нова буржуазія. У серії праць «Компрадорська буржуазія. Вульгарне застосування терміну» я довів її симбіозно-паразитичний характер. Сучасні неомарксисти її називають бюрократичною.

Це є, якщо дещо спростити термінологію, владно-посередницька буржуазія.

Із 1,5 мільйона членів Партії Регіонів (азаровських штиків), мабуть, більше двох третин, тобто, більше мільйона її членів – це якраз владно-посередницька буржуазія. А інші – то її обслуга!

Що ж це таке владно-посередницька буржуазія? А це те, що на кожному «відповідальному посту», на кожному державному підприємстві, на кожному комунальному підприємстві, включно із цвинтарем, у кожній державній установі, організації, закладі керівництво крім квитка партії влади має у власності приватне посередницьке (зрідка – виробниче) підприємство. Воно, здебільшого, оформлено на афілійованих осіб – близьких родичів.

Оця «молода поросль» восени 2010 посунула від влади навіть у виключно «регіональних» регіонах старих партійних бюрократів Партії Регіонів і повністю захопила владу на місцях.

Звільнивши чиновників-хабарників, чиновників-корупціонерів (регіонали називали число від 40 до 200 тисяч душ), Ющенко не позбавив їх власності, нажитої нечесним шляхом. І вони через півроку-рік цю власність почали гарячково легалізовувати.

Ось так масово народжувалася і накачувала м’язи, особливо за останні 3 роки владно-посередницька буржуазія.

Ця буржуазія збільшувала свої статки і «експлуатуючі» олігархічні клани. Почитайте «одкровення» пана Арбузова про те як він легально (і це дійсно так) заробив свої задекларовані 300 млн. грн.

Чи можливий конфлікт між владно-посередницькою та олігархо-клановю буржуазія ми?

Він є, хоча саме їх союз привів до влади Януковича і ПР.

Владно-посередницькій та олігархо-клановій буржуазія протистоїть національна буржуазія разом із дуже маленьким прошарком інтелігенції (нас із Вами, бо не розуміємо небезпеки) та таким же прошарком робітничого класу.

Ніхто і ніколи не розповідав їм про те, яке страхіття, який монстр протистоїть їм!

А інші взагалі споглядають! Як це робили буржуазні партії у Італії (за, можливо, виключенням політсили Джіованні Джіолітті) напередодні фашистського путчу 1922-го.

Зла штука історія. Особливо, коли зловісно повторюється.

3 роки тому я у статті «Опозиція на нарах» передбачив 10 років ув’язнення Юлі. Чесно зізнаюсь – хотів попередити. Юля з моєї точки зору, і досі не вірить у вказане. Тому передала керівництво партії пихатому, самовпевненому та бездарному Яценюку цілком свідомо, із наміром скоренько повернутися у велику політику.

Думаю, і сьогодні вона отримала пропозицію відмовитись від політики із можливістю виїзду за кордон. Не виключно, що із заявою боротися до смерті (а так і може статися) вона збиралася виступити перед журналістами у неділю.

На одному полюсі – бюргерська, фашистська політична сила, а на іншому їй протистоїть боягузлива, продажна, зрадлива, цинічна національна буржуазія.

І іншої немає!

Бо ми ж статисти! Трохи більше 60% населення! Бо ТИХ підтримують до 40% населення із 2- спільнот: Маргіналів та Релікту Радянського народу.

За 10 років на нашу користь додалося тільки 6-8% нашого розділеного вказаним вище чином суспільства.

Короткими, потужними, як удари Кличка, гаслами про вказане вище, про загрози і можливість швидкого покращення, можна дуже швидко повернути до дії оті мовчазні (бо не бачать ані загроз, ані власного зиску) 60% населення країни.

А Ви подібно Ляшку допомагаєте владі. Саме на це вона і розраховує!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.