Медична реформа, наказано ЗНИЩИТИ

09 квітня 2013, 10:25
Власник сторінки
0
271

Дивлячись на те як зараз проводять так звану медичну реформу я стаю в шоці за те що буде далі з країною

Так вийшло що до 7 квітня мене не було. І я не міг проводити зустрічі з людьми. А приїхавши я був в шоці. В дільничій лікарні, в якій лікувалися важкі хворі. Куди район відправляв тих хто не може заплатити. Закрили цілодобовий стаціонал. І залишили лише дений стаціонар. Куди люди мають приїзжати а потім їхати.
Стає цікаво. Що робити тим хто не може ходити. В кого інсульт. А в району лікарню, доїхати далекл та і немає змоги.
Як виявилося це все робиться під видом медичної реформи. І ця лікарня не єдина, яку закривають.
Що робиться в державі? Ми закриваємо лікарні, зате відкриваємо побільше клубів відпочинку. Аптеки майже на кожного кроці. Навіщо це все?
В мене полягає від цього всього таке враження. Що для нашої влади чим гірше людям, тим владі краще. Вони рушать все що можна розрушити. Щоб поменьше людей вижило.
В цьому всьому хотілося би подякувати за захист своїх виборців нардепа Ігоря Сабія. Яким не забуває не тільки про своїх виборців. Але і допомогає іншим, про яких забули їх депутати-мажоританики. Серед яких бізнесмен Олександр Герега який забув за своїх виборців. І в той час коли люди залишилися без лікарні. Він і далі рекламує розвиток Поділя.
З цього всього ми можемо бачити що те що регіони забули про своїх людей. А навіщо люди для них відпрацьований матеріал. Тепер все можна робити через суд. А люди нехай гинуть. Ми все це назвемо цілком законим шляхом.  Медична реформа.
Зате можна приїзжати по закордоним візитам і розказувати. МИ РЕФОРМУВАЛИ МЕДИЦИНУ. А ЧОМУ КІЛЬКІСТЬ НАСЕЛЕННЯ ЗМЕНШИЛАСЯ В ДВОЄ. Ми не вині.  Вони ж самі помирають.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.