Піар на лайні - хто і нащо піариться на Колісніченко?

09 квітня 2013, 16:20
Власник сторінки
Журналіст, головний редактор видання Голос Криворіжжя http://www.holoskr.com/
0
392

Вчинок дівчини, котра закидала пана Колісніченко фекаліями, сьогодні в усіх на вустах. Багато нею пишаються, називають це актом патріотизму. Але насправді це може бути простим, дешевим піаром.

Як вже багатьом відомо, сьогодні, 9 квітня 2013 року, молода дівчина зробила спробу закидати Вадіка Колісніченка лайном. Частково їй це вдалося. Але тут виникає питання - що це таке було? І поки люди в роздумах, класифікувати даний вчинок як акт патріотизму чи вандалізму, закриваються очі на третій, цілком можливий сценарій сьогоднішньої події.

Сам вчинок, на мою думку, є правильним і я підтримую будь-яку витівку, котра направлена проти ПР, але сьогоднішня акція у мене чомусь викликає підозру та недовіру. Але спробуємо думати логічно та послідовно. Отже, дівчина кинула фекаліями у Колісніченка на прес-конференції, сказала пару загальних фраз на камеру і все. Тут все дуже просто та логічно. 

Відомо, що КАЛісніченка ніхто не любить, тому зазвичай його прізвище і записують з першими трьома великими літерами, тим самим підкреслюючи його спорідненість з відходами. Дуже влучна мішень, одна з найкращих. Прес-конференція, коли ти під прицілом багатьох камер - дуже зручне місце для подібного роду справ, коли до політиків можна наблизитись максимально близько. Вона не перша і не остання в цьому плані. Так само було з капустою та Жириновським.

Лозунг "Бандити перейшли вже всі дозволені межі" - досить стандартний. Саме той, котрий хоче почути більшість населення України. Будь-якої конкретики в її словах немає. І ще один цікавий факт - вона одразу здала, до якої спілки відноситься. Зі зрозумілих причин про такі речі мовчать, або висвітлюють тоді, коли спільнота дійсно відома і велика. Я б не здивувався, будь то Рух, Тризуб, ВО Свобода чи автономи. Але Коаліція учасників помаранчевої революції (КУПР) - взагалі хтось чув про них? До сьогоднішньої події? Думаю, таких не багато. Маленька, нікому не відома "коаліція" за лічені години потрапляє в головні новини країни, на шпальта газет. Хтось таким чином піарить свою спільноту?  Цілком можливо. А ті елементарні, не продумані, я б навіть сказав, попсові дії дівчини, описані вище, є доведенням цього.

Саме тому переглядаючи ще раз відео з місця події, в уяві чомусь малюється товстий дядько. Він, як і Ющенко, граючи патріотизмом своїх громадян, хоче створити навколо себе молоде активістське оточення людей, котрі за ідею будуть робити те, що скажуть зверху. І ми йому в цьому активно допомагаємо. Я не правий?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: піар,Помаранчева революція,Колісніченко,активізм
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.