Серед штурмовиків Тулуба упізнали професійного боксера.

10 квітня 2013, 07:08
Власник сторінки
безробітний
0
326
Серед штурмовиків Тулуба упізнали професійного боксера.

упізнали боксера Володимира Поповченка. Саме він скалічив мітинг


Свого часу, коли “Дзвін” писав про те, що у загони провокаторів влада набирає бійців “Білого лотосу”, ми помилились. Не лише із “Білого лотосу”, а і професійних спортсменів, які займаються бійцівськими видами спорту. Тобто тренованих “убивць”, бо сутичка із такими найманцями для непідготовленої людини може закінчитись серйозними травмами.

Саме так закінчився напад провокаторів на правозахисника Віктора Смалія 6 квітня на мітингу опозиції на Театральній площі у Черкасах. Нагадаємо, він отримав закриту черепно-мозкову травму та перелом верхньої щелепи.

На журналістському відео у тому, хто бив Смалія черкащани упізнали боксера Володимира Поповченко із Сміли.На своїй особистій сторінці “Вконтакті” він називається Вовчиком Тайсоном (сторінка вже неіснує, нажаль). Хлопець провів кілька боїв на професійному рингу і, в очевидь, вирішив “продовжити кар’єру” у “тулубюгенді”. Сьогодні цю інформацію оприлюднили на прес-конференції в “УНІАНі” Віктор Смалій та організатор опозиційного мітингу Максим Поляков.

Напевне, “Тайсона” надихнув приклад старшого брата Павла, який “засвітився” на знаменній сесії Черкаської обласної ради, коли штурмовики Тулуба разом із міліцією не пропускали до сесійної зали опозиційних депутатів та журналістів, спровокувавши штурм. Тоді у приміщенні облради перебувало кілька десятків незрозумілих молодиків, які журналістам називались працівниками апарату ради. Ми перевірили, Павло в апараті ради не працює. І взагалі не має жодного відношення до облдержадміністрації. Але має тверді треновані м’язи…


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Янукович,бандити
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.