Прогулянки під мостом

10 квітня 2013, 14:23
Власник сторінки
Фотограф
0
185

Кумедну галерею ми відкрили для себе на цих вихідних. Під новим Гавнським мостом. Таки прямо таки під мостом! Прямо на Подолі!

Liveoak in Kyiv with Artikzone

Кумедну галерею ми відкрили для себе на цих вихідних. Під новим Гавнським мостом. Таки прямо таки під мостом! Прямо на Подолі!
Не хочу розкидатися такими словами - як концептуально, європейсько... Скажу - цікаво, оригінально, видовищно (в сенсі виду з вікон галереї на Київ, на Дніпро). А те що галереая знаходиться фактично на воді додає романтичного шарму. Бетонні стіни, розмальовані графіті досить холодні навіть цього сніжного квітня, але в літку (планується) кава, чай. Думаю, це має бути дуже затишне і творче місце!
На цх вихідних в стінах завершувалась вистака американського фотографа Стівена Лайвока - про все, що бачать люди, але не бачать! Або чи відрізняється Київ від Арля?...

Формат фото - звичайні фото принти (дещо підмяті від вологи та холодів) на біих панелях, автор з цигаркою та адміністратори галереї. Молодь в якості відвідувачів, плетені диванчики посред залу... Шалений вид з вікна...


Liveoak in Kyiv

Liveoak in Kyiv

Liveoak in Kyiv
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Liveoak,артпричал,Стивен Лайвок
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.