Їжаки потрапили на 50 найкращих фотографій від NATIONAL GEOGRAPHIC

10 квітня 2013, 14:29
Власник сторінки
Фотограф
0
242

Не легко було трапити у суботу та неділю до музею Ханенків - активні і пасивні - усі категорії відвідувачів, мабуть, прагнули з користю провести вихідні. І Їжаки виявили чому!

50 best photos National Geograpic 4-14.04
Не легко було трапити у суботу та неділю до музею Ханенків - активні і пасивні  - усі категорії відвідувачів, мабуть, прагнули з користю провести вихідні.
В ранкову середу їх теж чимало пересувалось двома червоними залами музею!
І Їжаки виявили чому! - під кожною з 50 фотографій знаходяться історії створення знімку, фотографа або події - люди непросто ковзають повз зображення, а уважно (ну хто як) вчитуються у зображення.
50 best photos National Geograpic 4-14.04

Ще цікавими моментами, таким, що  натякає на відвертість, були на деяких експонатах - контрольки - кадри, що передували вибраному.
Дві зали старовинної будівлі розділені на схід - захід, природу та соціум. Цікаво, що представлені фотографії охоплюють період від 60х до сьогодні - але мало відрізняються за якістю, стилем та  способи зйомки (звісно говорю про результат на виході а не технічні засоби).
Раджу всім відвідати, тим паче що квиток всього аж 10 грн, відрубаних голів і політичної пропаганди немає, а фотографії тварин і художні і концептуальні. Виставка триватиме до 14.04 з 10.30 до 17.30 ( Каса працює  до 17.00) Вихідні дні: понеділок, вівторок

50 best photos National Geograpic 4-14.04

50 best photos National Geograpic 4-14.04
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: 50 best photos national geograpic,музей Ханенків
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.