Собіраніє

11 квітня 2013, 11:50
Власник сторінки
Dolce far niente
0
1470

русскаго міра



Учора один з борцунів за "усьо русскоє і усюди де тільки можна", голова "Россотруднічєства" під фамілійою Косачов вчергове виступив з доповіддю про ущімльонний язик. У Думі.
Одна з пікантностей того виступу це був сам виступ. Він відбувся відразу після обговорення в тій же Думі ситуації наколо "злобних фашіскіх зарубєжних НКО", які мало того що фінансуюцця ЦРУ, та ще відітєлі "не платят налогов"... Поясню - Россотруднічєство курирує і через нього фінансуюцця численні українські "НКО" типу кримський "русскій фронт" і одеський "Родіна" в Україні.
У своєму виступі цей завзятий борцун закликав до "Системної роботи по глобальному собіранію Русского міра". Далі Косачьов побідкався шо у світі після 1991го "В мірє стрімко скорочується вивчення ущімльонного язика". Шо головне, йому навіть в голову не прийшло відмітити взаємозвязок між комунізмом-соціалізмом і язиком - комунізьма-соціалізьма у світі яка живилася теж з Москви, теж скорочуєцця. Бувають же такі "співпадіння"!?
Іще Косачьов попросив збільшити на "Россотруднічєство" фінансування щоби остаточно "склався актив СимпатизантОв Росії", типу наших голови "конфедєрациі русскіх соотєчєствєнніков" Колісніченка і відомого орденоносця Ківалова.

P.S. Я тут подумав. Косачьов Україну на частини ділити полюбЕ не буде. Проте "русскоязичниє" (шо це за народ?) в нас є. Знач Косачьов до Русскаго міра під владою звісно Кремля зарахував не тільки еіча з Облоні і Алфьорова з Сум - а й мене зі Львова.
То мені варто відкопувати з городу кулемет, чи ще почекати?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.