Чому ціла Україна говорить про політику ?

11 квітня 2013, 21:09
Власник сторінки
Thinker
0
356
Чому ціла Україна говорить про політику ?

Політика в нашій країні це напевно одне з головних обговорень у кожної людини,якщо дивитись на інші країни Америка,Німеччина,Англія там більше обговорюється проблеми які стосуються людей.

На українській набагато легше доводити думку ніж на російській))
Спочатку, хотілось б сказати що політика в нашій країні це одурманення,забивання баків людям , кому цікаво чи випустять Юлю Тимошенко чи Луценка від того що їх випустять моє життя незміниться і нікому життя це не змінить ми як маємо 6тисяч дол. ВВП  так і будемо мати , пенсіонери як отримували свою мізерну менсію в 100дол. так і отримують , так навіщо всі говорять про ЧИ ВИПУСТЯТЬ ЮЛЮ ? хоть Васю випустіть ми як були країною 3 сорту так і лишимось , на данний момент Україні експортує : пшеницю,метал,рабів(робітників) ми як 2тисячі років це робили так і продовжуємо , у мене була дискусія з моєю вчителькою я сказав що ми Аграрна країна на що вона непогодилась і сказала ми Індустріальна країна , я запитався що ми даємо світові , що ми виробляємо щоб бути Індустріальною і вона говорить пшеницю , метал , і ВИСОКО КВАЛІФІКОВАНИХ РОБІТНИКІВ , і це є Індустріальна країна , Європа і Америка вже Постіндустріальні країни ,а ми ше застрягли на експорті пшеницю і металу .
Вернусь до питання про ПОЛІТИКУ , був я якось з татом і його друзями в сауні і в тій компанії я тільки чув розмови про ПОЛІТИКУ , про відмивання грошей ,я зрозумів що людям з того весело , вони це вже несприямають серйозно , всі знають що неможе президент жити на свою зарплату яку він має , неможе прожити ДАІшник на свою зарплату в 2тисячі гривень звід  цього йде і обман в суспільстві і аморальність , а син президента це взагалі Гордість країни він український Білл Гейтс ,  ви можете предствити собі "Виктор Викторович Янукович в 2006 году перед избранием в народные депутаты задекларировал совокупный доход более 4 млн. грн. (прим $500 тыс.) , а у 2013 році його статки становлять 155млн.долларів , погодьтесь це аномалія , це потрібно мати талант таке зробити , і він незробив ніякого винахіду просто за рахунок свого таланту закінчивши з Донецький національний університет за спеціальністю «магістр економіки підприємства». я думаю дуже багато людей будуть віддавати вчитись своїх дітей іменно в цей університет так як він дав знання щоб заробити 155млн. дол. , навіть Oxford , Cambridge , Berkeley недумають таких знань.
Моя порада всім людям , будьте егоїстичними і думайте про себе, а не про ЮЛЮ,ВІТЮ,ВАСЮ , з їхніх слів вам не стане краще жити , і ви не станете заробляти більше , а ось вони заробляють більше і більше .
Я так замітив у нас бізнес взагалі нетакий як у світі , у світі найбагатшими по праву були Бізнесмени ,ГУРУ бізнесу, а у нас найбагатіші : митник, податківець , депутат , тому єдиний спосіб заробити тут йти в такі вузи на митника,податківця.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.