Вичерпаний Шустер

13 квітня 2013, 20:07
Власник сторінки
Публіцистично-громадський, аналітично нескорений, літературно відсікаючий друкач.
0
407

Бо, коли уявити вставшу Україну, а поруч із нею Кужель

Якось у короткій бесіді із донбасівським хохлом тема розмови  ковзнула  про сучасних  письменників України. Я назвав п’ять прізвищ письменників, котрі для мене є авторитетними. Хохол повідомив, що вперше про них чує. Каже: «Мнє нравітса Бузіна».

Ну, що ж, на смак і колір…

Вчора   Савіка Шустера  кинули політичні  гості. Не обійшлося й без Бузини. Вони образилися на Ляшка. Мотивуючи це тим, що в студії відсутній  конструктивний діалог. 

Якби студію покинули тільки провладні політики це було б більш менш зрозуміло, бо на крадіях і шапка горить, але – питання: чому опозиційні  -  втекли від Ляшка? 

Наприклад, Кужель, веде себе так, ніби вона, як політик, чимось відрізняється  від Ляшка. Але насправді Кужель та інші, які втекли зі студії,  просто слабші в ораторських якостях від Ляшка. І все.

Бо він,  опускаючи  міністрів, комуністів та різних чіпідрістів, краще виглядає в очах глядачів, ніж будь хто. Навіть при тому, що про нього багато розмов, мовляв, він збоченець, нормальним державним мужикам на клик дає.

Більше того, постійно пресингуючий Ляшко більше підходить до акції «Вставай Україно», ніж та ж Кужель. 

Бо,  коли уявити   вставшу  Україну, а поруч із нею Кужель, якій конче потрібен конструктивний діалог, то виникає питання -  навіщо Україні вставати? Можливо, щоб Ляшка побороти?

Конструктивних розмов на подібних політичних шоу ніколи  не було, оскільки на те воно й шоу. 

А той, хто потребує конструктивного діалогу, на подібні шоу не ходить і  не дивиться.

Тож  жидівська зірочка в Україні мабуть почне згасати, позаяк люди вже переконалися, що подібні політичні шоу -  це те ж саме, що  й «зважені та щасливі». 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.