Обіцянки регіональних мажоритарників

18 квітня 2013, 11:51
Власник сторінки
Публіцистично-громадський, аналітично нескорений, літературно відсікаючий друкач.
0
220

І що сьогодні видно із результатів поіменного голосування..

 
Вчора у Верховній Раді ставився на голосування законопроект про поліпшення умов виходу на пенсію №1026, автором якого є Міщенко С.Г.  

Не прийняли. Не вистачило 3 голоси.

Мені  перед виборами  довелося особисто чути від трьох  нині народних депутатів,  що вони проти тих умов виходу на пенсію, які для людей створила партія регіону з Януковичем на чолі.

Це – свободівці  Андрій Мохник і Ігор Швайка, а також -  мажоритарник регіонал  мого виборчого округу Юлій Іоффе.

І що сьогодні видно із результатів поіменного голосування -  Мохник і Швайка дотримуються свого слова, проте  єврейчик Іоффе тупо страчує.  Причина його не голосування – банальна відсутність.

Тобто цей хитрий жидок, умудряється під час голосування кудись зникнути зі свого  робочого місця, оскільки реєстрація на початку засідання та попередні результати поіменного голосування доводять, що він того дня був присутній в залі.

Проте, наприклад у мене, не виникає жодних сумнівів, що у цього жидівського представника українського народу округа №112 знайдуться галімі  відмазки, щоб повісити чергову локшину  на вуха своїм виборцям.

Але, якщо відверто, то навряд чи знайдеться на нашому окрузі Іоффен виборець, який спитає в нього про його причину відсутності. Тому що, який виборець, такий його і представник.

Тож лишається  не втрачати надії, що бодай половина Іоффених голосів  наступного разу буде дивитися - кого обирати,  а не тупо розвішувати вуха перед пропозиціями від чиновників.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.