Чекаємо з моря погоди, чи коли у нас буде страхова медицина. Відповідь з МОЗ.

18 квітня 2013, 15:59
Власник сторінки
Газета "Мобільні новини". Футуролог, уфолог, винахідник, журналіст.
0
288
Чекаємо з моря погоди, чи коли у нас буде страхова медицина. Відповідь з МОЗ.

В Росії страхова медицина вже панує у державі і всі хворі мають належне лікування бо там і заробітна плата добра і казнокрадів саджають до в'язниці, а у нас що??? А нас повних хаос!

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ

 

ДЕПАРТАМЕНТ РЕФОРМ ТА РОЗВИТКУ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

вул. М. Грушевського, 7, м. Київ, 01601, тел. (044) 253-69-67, E-mail: moz@moz.gov.ua

 

18.04.2013  № 19.01-07-259/17/422/11269

 

На № _____________ від _____________

 

Гр. Гаянському Г.Г.

cdma@ukr.net

 

 

На Ваше звернення щодо запровадження в Україні системи загальнообов’язкового державного соціального медичного страхування Департамент реформ та розвитку медичної допомоги повідомляє.

У Програмі економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава» викладено основні кроки та етапи реформування системи охорони здоров’я.

Запровадженню в Україні системи загальнообов’язкового державного соціального медичного страхування має передувати серйозна підготовча робота.

На сьогодні у Вінницькій, Дніпропетровській та Донецькій областях та місті Києві реалізується пілотний проект з реформування системи охорони здоров’я, який передбачає відпрацювання підходів до основних напрямків структурної реорганізації мережі закладів охорони здоров'я відповідно до рівнів надання медичної допомоги і потреб населення, нових фінансових механізмів, що сприятиме підвищенню доступності якісної медичної допомоги населенню та створить передумови для запровадження обов’язкового медичного страхування.

Проект Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне медичне страхування» Міністерством охорони здоров’я України опрацьовується.

Відповідно до Програми економічних реформ «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава» підготовка до запровадження обов’язково соціального медичного страхування в Україні передбачена на ІІІ етапі реформи – до кінця 2014 року.

 

 

Директор Департаменту                                                                    М. Хобзей

 

 

 

 

 

 

Буднік Н.Л.

254-06-52

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.