Військовий аташе Російської Федерації відвідав Володимир-Волинський гарнізон

19 квітня 2013, 10:57
Власник сторінки
0
271
Військовий аташе Російської Федерації відвідав Володимир-Волинський гарнізон

Російський військовий ознайомився із життєдіяльністю українських колег

Днями у Володимир-Волинському гарнізоні із робочою поїздкою перебував військовий аташе з питань оборони при посольстві Російської Федерації в Україні полковник Андрій Баранов.
Зокрема, він відвідав розташування 51 окремої механізованої бригади 13 армійського корпусу СВ ЗС України. У супроводі начальника Володимир-Волинського гарнізону, командира 51 омбр полковника Володимира Яцківа, поважний дипломатичний гість ознайомився з історією та бойовим шляхом військової частини, побував у музеї Бойової слави, вивчив умови повсякденного життя, побуту та служби особового складу бригади.
Згодом, військовий аташе ознайомився з трагічною історією в’язнів нацистського табору військовополонених «Nord-365 offlag», який розміщувався на сучасній території бригади.
Зі слів військового аташе Російської Федерації полковника Андрія Баранова, найбільшим враженням для нього було те, що в українському війську поряд з героями козацької доби, лідерами національно-визвольних змагань, вшановуються і герої, які загинули в роки Великої Вітчизняної війни.

Підполковник
Володимир Скоростецький,
Регіональний медіа-центр МО України (м. Львів)
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Україна,армія,Волинь,збройні сили,Російська Федерація,аташе
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.