Балашов 5.10 ВІДМІНА ПОДАТКІВ!

19 квітня 2013, 16:56
Власник сторінки
Thinker
0
535
Балашов 5.10 ВІДМІНА ПОДАТКІВ!

Геннадій Балашов - це унікальна людина яка говорить говорить правду про Україну і її недоліки , і він пропонує систему 5.10 ( 5% з продаж , 10% соціальний податок ) і все , БІЛЬШЕ НІЯКИХ ПДВ,АКЦИЗІВ!

Геннадій Балашов -(бізнесмен-філософ,міліонер,політичний психолог) тільки він зможе підняти Україну з її жахливого стану і зробити ЗОЛОТУ УКРАЇНУ відмінивши усі податки на території України, якщо чесно я немав ніколи кумирів , але Геннадій завжди говорить правду і про життя і про бізнес і про політику і цим він мене дуже вразив тому шо немає людини в Україні яка висловлюється як Геннадій і говорить правду .
На мою думку, в України немає іншого варіанту щоб розбагатіти і щоб всі громадяни України стали СПРАВЖНІМИ ГРОМАДЯНИНАМИ СВІТУ і могли користуватись всіма благами світу і подорожувати по світу , якщо не відминити всі податки ПДВ,АКЦИЗИ,МИТА і спалити податковий кодекс тому що тільки через нього в нас ВВП 7тисяч дол. на душу населення , в нас одне з головних місць у світі по корупції а ви запитаєте чому ? - та через те що в нас податковий кодекс такий що сам податківець його незнає , у нас бізнес нереально вести тому що ти всюда повинен заплатити за те щоб продавати товари і займатись законною діяльністю ( навіщо просити у когось дозвіл на законну діяльність підприємця) це для мене дуже незрозуміло.
Я закликаю всіх кому не байдужа Україна , заходьте в facebook добавляйтесь в групу Геннадія Балашова і дискутуйте і розповідайте всім знайомим що Є ВИХІД В УКРАЇНИ ЦЕ ТІЛЬКИ ВІДМІНА ПОДАТКІВ і ВСЕ! більше ніяких податків тільки 5.10 ( 5 %  ви платите при покупці або продажі товару , а не 20 % зараз з ПДВ , тобто 15% ви економите , 10% при отримані зарплати ви перечислуєте державі ) І БІЛЬШЕ НІЯКИХ ПОДАТКІВ МИ ТОДІ ЗМОЖЕМО РОЗБАГАТІТИ І НАШЕ ВВП БУДЕ 40 тисяч долл на душу населення , зрозумійте коли буде така вигідна пропозиція для ведіння бізнесу ВСІ БІЗНЕСМЕНИ ЗІ ВСЬОГО СВІТУ БУДУТЬ ЇХАТИ В УКРАЇНУ ТОМУ ЩО ТУТ ВИГІДНО ВЕСТИ БІЗНЕС І ЦЕ РЕАЛЬНО ДАСТЬ НОВІ МІСЦЯ І ВИ ЗМОЖЕТЕ ЗАРОБЛЯТИ мінімально 1тисячу долларів і дійсно жити і насолоджуватись життям , а зараз наша влада обіцяє вам нові місця які і залишуться обіцянками . 
ТОМУ ЛЮДИ ВСЕ В ВАШИХ РУКАХ ВИ МОЖЕТЕ ЗМІНИТИ УКРАЇНУ І СТАТИ БАГАТИМИ ГРОМАДЯНИНАМИ СВІТУ І ТОДІ НАС БУДЕ ЗНАТИ ВЕСЬ СВІТ , а зараз нас знають як "аа ето где возли России " або "russian?"будьте розумними і заходьте на balashov.com.ua і розказуйте всім ЩО УКРАЇНА БУДЕ ЗОЛОТОЮ і всі громадяни України  будуть В ШОКОЛАДІ :))
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.