Чи перейшли вони Рубікон?

19 квітня 2013, 20:07
Власник сторінки
0
212
Чи перейшли вони Рубікон?

А опозиції вказане взагалі не потрібно! Всім же відомо, що кожен із утоплеників ніколи не вірив у таку свою жахливо-нікчемну смерть.

Нижче подано авторський коментар до оприлюдненому у «Дні» інтерв’ю Анни Черевко із Iгорем Когутом («Творити Конституцію не можна без парламенту і без залучення громадян») у статті «Асамблея — вже позитив».

«Скільки ж можна обманювати народ? 22 роки! Чи не забагато?

Як сталося, що у дико неосвіченій Росії еліта організувала вибори до Установчих Зборів у 1917-му? А чим ми виявилися гірше?

Звісно, що «група 239» у ВР не була зацікавлена у обранні УЗ. А що ж народні демократи?

Заради влади вже тоді продали нас новонародженій бандитській буржуазії!

Хіба стане на коліна просити прощення у свого народу, свідоме винищення котрого скоротило його чисельність на 7 мільйонів душ, за змову, тобто, відмову від вимог обрання УЗ, псевдодемократ Сергій Головатий та інші «не темні люди» у ВР.

Світ визнав, що право на Установчу Владу (УЗ) є невід’ємним природним правом людини! То чому ж нас позбавили цього права, аналогічного праву жити, дихати, любити?

Схоже, час на обрання УЗ і процедури легітимного в очах демократичного світу прийняття народом Конституції, вже безповоротно втрачено.

Цього не дозволить ракова пухлина нашого суспільства. Мається на увазі побудову корпоративної держави, у котрій при мільярдних заборгованостях по зарплаті не відбувається ні одного страйку. Синдикалістські муссолінієвські профспілки справно відпрацьовують свій хліб!

Влада від малесенького села до Києва, від директора ЖЕКу чи цвинтаря до найбільшого державного заводу, від директора школи до ректорів вишів захоплена, восени 2010 року перерозподілена (відстороненням від влади «старих» бюрократів від ПР) соціальною базою фашизму – владно-посередницькою буржуазією.

Вона зубами вгризлася, вросла у владу!

Ця буржуазія обклала податком у 30-50% вартості всю державу! Кожна платіжка ЖЕКу, кожна платіжка тепло водоканалу, кожна платіжка за електрику, кожна котлетка у школі, дитсадку, університеті, сорочка у магазині чи на ринку, взуття і інший одяг, містять у собі той податок.

Де соціологи? Де економісти і фінансисти? Де політологи опозиції?

Невже ніхто із них не бачить причин, чому затримуються виплати пенсій, мільонні заборгованості по зарплаті вже виросли до мільярдних?

Бо не здатна держава, а, точніше, народ, задовольнити апетити цієї страшної буржуазії.

Навіть значна частина того, що виробляють і споживають підприємства олігархів, обкладається тим самим податком! Новітні буржуї експлуатують старих! Зацікавлені і невіруючі  можуть прочитати зізнання банкіра про чесно зароблені всього за декілька років праці на олігарха 300 млн грн через своє посередницьке підприємство!

Це класика для збагачення владно-посередницької буржуазії!

Тому у цій державі ніколи не буде грошей на соціальні потреби. Для цього не посоромились потоптатися по Конституції, поставивши Принцип Пропорційності, як складову Принципу Верховенства Права вище останнього! Заявлено було, що в Уряду немає грошей для всіх! І це тоді, коли опозиція назвала і ніхто із влади не спростував суму вивезених із України цінностей за 2 роки владування вказаної вище буржуазії у 52 (на сьогодення називають 89) млрд. доларів у обмін на папірці, ваучери-розписки, рахунки у західних банках!

Державний бюджет, місцеві бюджети, бюджети державних підприємств, установ, закладів, організацій, бюджети комунальних підприємств, установ, організацій і закладів пропускаються через сито владно-посередницької буржуазії.

Чи впливає на все вищенаведене процедура прийняття Конституції? Безперечно!

2 попередні референдуми (згідно із чинною Конституцією), вибори УЗ, розробка і затвердження на них Конституції, затвердження її редакції (редакцій) парламентом і остаточне затвердження народом на референдумі однієї із редакцій (парламентської чи президентської форми державного устрою) зроблять Конституцію «залізобетонною».

Змінити її стане майже неможливо! І головне. Не може бути рішення Конституційного Суду остаточним. Останнє слово повинен мати народ! Хай і через складну процедуру референдуму.

На жаль, все це вже нездійснене! Національна продуктивна буржуазія майже знищена. Її сьогодні тільки експлуатують і потроху «викреслюють» (за Шварценегером). А її представники у опозиції, як той же Яценюк, ніколи не наберуться сміливості чесно їй сказати, що вона буде знищена остаточно! Нікого не залишать! Хоч якби тушки не продавалися. Це невідворотно!

Невже опозиція не здатна розробити прості, зрозумілі, прийнятні для більшості аргументи і гасла на користь Конституанти?

До речі. Наведені вище докази вже неодноразово оприлюднювались. До цього часу ніхто із читачів аргументовано їх не спробував спростувати.

Хоча би на прикладі якогось невеликого міста чи селища. Голосно так сказати: «А у нас все по-чесному! Найчистіші у правовому відношенні тендери і конкурси. Підприємств і підприємців (як посередницьких, так і виробничих) афілійованих із чинною владою і керівництвом всього сонму наведених вище підприємств і закладів, у нас немає взагалі!

То чи є такий рай у нашій державі?».

На завершення додам, що мало вірю у можливості отримати відповідь на останнє запитання. Писати будуть що завгодно. Все, щоб відволікти увагу від головного.

Але ні один коментатор не наважиться навіть перелічити всі зареєстровані у своєму корумпованому наскрізь селищі, містечку чи місті підприємства із вказівкою на власника і афілійованих із ним можновладців.

А опозиції вказане взагалі не потрібно! Всім же відомо, що кожен із утоплеників ніколи не вірив у таку свою жахливо-нікчемну смерть. А від техніки безпеки на воді просто відмахувався! Навіщо?

Опозиція теж не вірить, що її чекає вже у цьому році, але не пізніше наступного, доля російської і білоруської опозиції.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.