Відповідь наклепникам

25 квітня 2013, 15:44
Власник сторінки
історик, юрист
0
242

Під час виборчої кампанії минулого року був розповсюджений лист про нашого земляка Дмитра Снєгирьова від імені тоді ще кандидата в народні депутати Ірини Сех, в якому особистість колишнього голови Луг

Під час виборчої кампанії минулого року був розповсюджений лист про нашого земляка Дмитра Снєгирьова від імені тоді ще кандидата в народні депутати Ірини Сех, в якому особистість колишнього голови Луганського осередку "Свободи" була подана з відвертим негативом. Дмитро Снєгирьов вирішив скликати прес-конференцію за для того щоби спростувати наклепницьку інформацію у згаданому листі. Після того як минули всі виборчі баталії він зіштовхнувся з переліком перешкод у здійсненні своєї діяльності, в тому числі у відкритті в Луганську першої української книгарні Східна Брама. Подробиці прес-конференції у цьому відео.

http://youtu.be/jyugUjAYBtM

http://www.news.lugansk.ua/index.php?newsid=3106
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.