Марш в честь 70 річниці створення дивізії Галичина

29 квітня 2013, 00:00
Власник сторінки
Журналіст, головний редактор видання Голос Криворіжжя http://www.holoskr.com/
0
384
Марш в честь 70 річниці створення дивізії Галичина

28 квітня 2013 року в Кривому Розі відбулася урочиста хода на честь 70-ої річниці створення дивізії Галичина. Цей захід пройшов за ініціативи місцевих патріотичних осередків.

28 квітня 2013 року в Кривому Розі відбулася урочиста хода на честь 70-ої річниці створення дивізії Галичина. Цей захід пройшов за ініціативи місцевих патріотичних осередків. На поточний момент це перша подія, котра пов'язана з дивізією не тільки в Кривому Розі, але й в усій центрально-східній частині України.

Під час підготовки події в адресу організаторів неодноразово лунали погрози "проломити черепа" та зірвати саму ходу. Але цього не трапилось. Так звані ліві антифа навіть не з’явились щоб виконати обіцяне. Так само не з’явились і представники правоохоронних сил, котрі завжди супроводжують подібні акції.

На ходу прийшло біля сотні людей, як старих, так і молодих. Взявши початок з території колишнього кінотеатра Сучасник, дивізійники рушили через центральну частину міста в парк до пам'ятника Богдану Хмельницькому. Там активісти мали можливість виступити та послухати промови інших. На самий кінець події було урочисто розірвано речі з символікою Партії Регіонів.

Хоча під час маршу й були дрібні провокації зі сторони перехожих, все пройшло спокійно. Очольники ходи несли попереду великий банер, а самі учасники державні, червоно-чорні та деякі інші прапори. Під час маршу було чутно лозунги, котрі закликали до національної єдності та свідомості, а також нагадували, хто насправді є володарем української землі. Джерело новини - інтернет-видання Голос Криворіжжя holoskr.com
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Галичина,Кривий Ріг
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.