Тест «Свободі» на стійкість

29 квітня 2013, 17:43
Власник сторінки
0
207
Тест «Свободі» на стійкість

І чому б самому Тягнибоку особисто не звернутися до Гаранта конституційних прав, Президента В. Януковича?

Прочитав чергове страшне повідомлення про члена партії ВО «Свобода», київську вчительку Ніну Москаленко в «Українській правді»: «Рейдери розтрощили будинок київської вчительки», Понеділок, 29 квітня 2013.

Мені цікаво ось що у цій справі. Ситуація із правом, принципом Верховенства Права у правоохоронних органах, судовій системі відома кожній освіченій людині. І все ж…

Ось справа ЄЕСУ. Чули про таку? Скільки їй років?

Отож-то!

По всім фактам рейдерства і бездіяльності органів позови про притягнення до кримінальної відповідальності згідно із новим КПК можуть і, скоріш за все, будуть відхилені.

Але їх відновити можна буде і через півстоліття! Якщо колись до влади прийде справжня демократія!

І ці справи будуть дамоклевим мечем висіти над головами порушників Закону!

То чиє у свободівців пристойна юридична служба, котра хоч трохи знає матеріальне і процесуальне право та Римський Статут Кримінального судочинства?

Це ж справа честі для цієї партії захистити свою однопартійку.

І чому б самому Тягнибоку особисто не звернутися до Гаранта конституційних прав, Президента В. Януковича? Чи дозволять правоохоронці навіть після того, як про безпредєл стало відомо президенту продовжувати знищувати цю нещасну жіночку і її стареньку мати?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.