Хома в очереті

01 травня 2013, 11:01
Власник сторінки
Публіцистично-громадський, аналітично нескорений, літературно відсікаючий друкач.
0
316

Своїх партія регіону доїть уміє. Але вона правильно робить, що сумнівається у тому, що їй без плачевних наслідків вистачить клепки здоїти 11 мільярдів із москалів у Мутному Союзі.

Цілеспрямовано  звернувся  до головного  місцевого регіонала Хоменка з проханням надити копію декларації про доходи за 2012 рік, оскільки дуже яскраво виражається його особисте покращення у вигляді новозбудованих котеджів для власного сімейного проживання на фоні стабільного зниження рівня життя українського народу. 

Відмовив.  Відповідь є - такою  -  якою користуються усі невдоволені прозорістю салдепівські бюрократи. Мовляв,  місяць назад моя   декларація публікувалася у місцевій газеті «Руно», якщо хочете,  то,  будь ласка…

Ця заслинена, немов уста вірного кума главаря  митного союзу, газетка  є комунальною власністю, тож, звичайно, перебуває  на фінансуванні  - з кишень місцевої громади. Проте вона лише змістовно виглядає  заслиненою. Насправді вона за минулий рік потягла грошей  із платників податків    у числі 100 тис, грн.

Зміст газети заслинений тому,  що у цій газеті  пишуть  виключно про те, яке це щастя, коли у громади міста є такі надзвичайно потрібні  органи  місцевої  влади.


У ній не пишуть, наприклад,  про те, що органи місцевої влади   вже протягом чотирьох місяців  стабільно глючить стосовно невиконання обов'язків відповідних до чинного Закону України «Про охорону дитинства».


Як не напишуть і те,
  що сьогоднішня  влада  повинна справедливо  сидіти на лаві підсудних  і відповідати  за цей  злочин,  яким вкрала у багатодітних сімей  право на отримання посвідчень, відповідно до яких законом України гарантується соціальний захист  цих сімей.

І знаковим є те, що рубіжанський  червоно-синій  муж, який у 2012 році  покращив собі життя новими хатками, у відповідь на громадські звернення кривиться та знижує плечима;  бідкається,  що  його партійні боси забили регіональний  гвинт  на свої посадові державні обов'язки, і про те  -  що ж йому безпорадному тепер  робить?...

Тому, з огляду на дії чиновників на місцях, якщо стосовно потреб  місцевої громади  чиновник нічого не вдіє, то він зі спокоєм у душі  займається власним покращенням.

А коли у нього випадає нагода засвітитися перед фотокамерою,  він беззаперечно підкреслить, що він  невеличкий, проте дуже матьорий громадський діяч та ще й  місцевий член від правлячої партії регіону.

Тим часом, місцева прокуратура, пишучи рівно по місяцю громадянам  галімі  відписки,  їздить  на підзароблених Джипах  у Харків на Барабашово, щоб якусь копієчку  підзаробити. 

Бо  прокурори знають, що для того, щоб у когось прибуло, треба зробити так, щоб у когось  відбуло. 

У нашому випадку завжди відбуває у того, хто не сидить у владному кабінеті. Тобто у нас у кабінеті сидить сильніший. Але його сила -  у надоях, і, яка напряму залежить від  єдності  тих, кого він доїть.

Своїх партія регіону доїть  уміє. Але вона правильно  робить, що сумнівається у тому, що їй без плачевних  наслідків  вистачить клепки  здоїти 11 мільярдів із москалів  у Мутному Союзі.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.