Роттердам в Украине! Реален он или это иллюзия вымышленная мечтателями?

01 травня 2013, 21:04
Власник сторінки
Журналист
0
480
Роттердам в Украине!  Реален он или это иллюзия вымышленная мечтателями?

НЕ ГОЛОСУЙ!!! ЗА ЗАКОНОПРОЕКТ № 2342

Сегодня на почту прислали письмо с обращением к народным депутатам Украины об отмене законопроекта № 2342. 
Вот ссылки с первоисточника:
и

Я, як громадянин України глибоко стурбований внесенням до Верховної Ради України вельми суперечливого законопроекту №2342 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання та протидії дискримінації в Україні», який не пройшов громадського обговорення та викликав широкий громадський резонанс.

Даним законопроектом пропонується внести до діючого законодавства ряд  суперечливих норм, щодо дискримінації, до якої пропонується включити  і «сексуальну орієнтацію», що у разі прийняття створить у правовому полі ряд законодавчих колізій, які спровокують суспільне напруження та можуть викликати значні суспільні протистояння.

Зважаючи на вищевикладені аргументи, вимагаю:

1.         Терміново відкликати та не голосувати законопроект №2342 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання та протидії дискримінації в Україні».

2.         З метою захисту суспільства та дітей від негативного впливу, терміново  розглянути у другому  читанні законопроект № 0945 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів (щодо захисту прав дітей на безпечний інформаційний простір). 


Уважаемый Депутат! 


НЕ ГОЛОСУЙ!!!

ЗА ЗАКОНОПРОЕКТ № 2342

Сохраним институт семьи в Украине! 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.