Громадська ініціатива "Врятуємо україське село" (обговорення плану )

07 травня 2013, 08:28
Власник сторінки
0
255

Сьогодні я хочу вас ознайомити з новим проектом. Проект не є політичним, як усі привикли до нового що найчастіше у нас створюють. Докладніше в самому блозі.

За часи незалежності Україна яка була житницею Європи і мала досить великий відсоток жителів села, перетворилася на країну яка все це втратила. Ми втратили тисячі сіл. Тисячі під загрозою знищення, так як кількість людей у ньому можна порахувати на пальцях рук. А що в державних показниках 26% експорту продукції з села. Що є ледь не першим показнмком за обсягом.(перша металургія, теж 26%). Великі компанії що працюють на ринку витягують з землі все що можна. Скоро будемо мати пустелю. Враховуючи те що людей там теж не буде.
Хтось має це зупинити? І я не про експорт продукції. Я про вимирання населення. А хто це має зробити? - запитаєте ви мене. І я відповім. Хто як не ми самі. Як кажуть в народі: "Справа порятунку потопаючого - справа його рук".
Тому ми представники громадськості та громадяни України. А сама Анатолій Іскра (МР НОВА ЕЛІТА), Олександр Курц (фермерський портал znyva.org.ua), та Віктор Шляхов (Союз Вчених Інженерів України). Ініціюємо початок громадських обговорень, по створення громадської ініціативи "Врятуємо українське село". Під час самих обговорень буде розроблена мета та програма дій. Також ми сформуємо команду однодумців для впровадження цієї діяльності. Ви всі можите приєднуватись до обговорення за посиланням: сайт -znyva.org.ua. А також на фейзбук -

http://www.facebook.com/groups/134779203380404/ та вконтакті -

https://vk.com/club53412811\ а  також безпосередньо з керівниками проекту. Все в наших руках. Воскресне село. Воскресне Україна.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.