«Захистимо Україну від законопроекту 2342»

13 травня 2013, 13:01
Власник сторінки
Юрист
0
532
«Захистимо Україну від законопроекту 2342»

«Готовність киян прийняти гей-парад або дискримінація за ознакою сексуальної орієнтації та кримінальне покарання у вигляді позбавлення волі до 5 років».


Українських громадян знову всерйоз збентежила новина про розгляд у Верховній Раді України законопроекту №2342 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання та протидії дискримінації в Україні», який вперше вводить в законодавство поняття «сексуальна орієнтація», що викликав полярні думки та погляди.
Громадськість Києва та України вирішила виступити із залученням провідних фахівців та дати найбільш деталізовану та об’ємну відповідь щодо розгляду законопроекту про протидію дискримінації та кримінальну відповідальність, про проведення гей-параду в столиці України в травні 2013 року, спираючись на вивчення громадської думки та факти.
Довідка: Законопроект № 2342 внесений Кабінетом міністрів України на виконання вимог Європейського союзу щодо візового режиму та додержання прав представників ЛГБТ-руху (лесбіянок, геїв, бісексуалів та трансгендерів) в Україні. Уряд задекларував наміри до євроінтеграції, щоб цього домогтися необхідно забезпечити відповідність українських правозахисних стандартів визначеним критеріям, а саме в частині захисту меншин, в тому числі ЛГБТ від дискримінації. Таку думку висловлюють лідери ЛГБТ- руху в Україні. 
Отже, чи правда, що прагнення влади виконати плани Євросоюзу щодо покращення прав представників ЛГБТ- спільноти перевищують положення Конституції України, прав та свобод українців, історію українського державотворення? Чи хтось питає думку українського народу? Чи повинні можновладці виконувати положення Преамбули Конституції України? Хто захистить право на вільне висловлювання думки громадян України?
Питання, що будуть розглянуті на прес-конференції:
1. Короткий аналіз законопроекту №2342 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання та протидії дискримінації в Україні». Погляд юристів на нововведення та на що вони вплинуть.
2. Історія життя та зізнання гомосексуаліста.
3. Думка фахівців різних галузей науки, громадськості, релігійних організацій щодо поняття «дискримінація за ознакою сексуальної орієнтації». Полярність та єдність.
4. Кримінальна відповідальність за дискримінацію: справедливе покарання чи безглузде рішення?
Запрошуємо Вас, панове журналісти, прийняти участь у прес-конференції
 14 травня о 10.30 у прес-центрі інформаційного агентства «УНИАН».

Організатор:
Всеукраїнська спілка громадських організацій «Україна для життя» 

Спікери

1. Роман Трохін – Президент Всеукраїнського руху протидії наркоманії та наркокорупції, Генерал-лейтенант Міжнародної академії козацтва
 
2. Михайло Дорошин – ГЕЙ з 20-ти річним стажем
 
3. Олександр Зінченко – Президент ВСГО «Молодь! Громада! Влада!»

4. Протоієрей Олег Мельничук – Голова Київського єпархіального відділу у справах сім`ї, УПЦ  

5. Олена Костирко – юрист, віце-президент Всеукраїнської спілки громадських організацій «Україна для життя»

Акредитація за телефоном:  (063) 562-13-59  Ольга

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.