Радники з ритуальних питань Голови КМДА

13 травня 2013, 14:08
Власник сторінки
0
289

Крупський Й.Б., директор КК АТП-2737 та радник з ритуальних питань Голови КМДА Попова О.П. Посада та звання начебто великі, але якщо познайомитись з цією людиною близько з її характером, нравом.....

Крупський Й.Б., директор КК АТП-2737 та радник з ритуальних питань Голови КМДА Попова О.П. Посада та звання начебто великі, але якщо познайомитись з цією людиною близько з її характером, нравом, поведінкою, відношення її до людей та підлеглих, то отримуєш повне розчарування.


Повертаюсь до історії, трохи більше як рік, Крупський Й.Б. через державні установи (суди) був поновлений на роботі на посаді директора вищевказаного АТП, працівники даного підприємства очікували від нього конкретних дій по покращенню економічного стану підприємства, збільшенню обсягів робіт, підвищення заробітної плати, але це були марні наші надії. Обсяги робіт на підприємстві не збільшились, із заробітною платою стало ще гірше, з його приходом її почали виплачувати із затримкою та й ще не на один місяць, після цього і задаєш собі питання, де знайти гроші, щоб сплатити за комунальні послуги, за навчання дітей, а якщо комусь в родині захворіти, то хоч в труну лягай, який і ще приклад привести, щоб наше суспільство зрозуміло, хто нами керує, хто нам під скаже, від кого чекати допомогу? І що нам робити?


Висловлюючи таку думку — розумієш, що ж він нам зробив для покращення роботи в ритуальній службі, може він надав якісь пропозиції для поліпшення роботи? – Ні, він працює раді власної вигоди та виключно своєї наживи. Якщо ми, працівники ритуальних підприємств не можуть спокійно працювати, не переживати за достойне пенсійне забезпечення, за відповідний рівень життя своїх близьких та дітей, тоді що може очікувати громада міста Києва від такої служби.


В даній інформації хотілось б розкрити суть окремих людей, таких як Крупський Йосип Болеславович, це людина амбітна, не вихована, мстива, в першу чергу безграмотна, а цим все сказано, йому нічого не варто образити людину.


В окремих випадках пан Крупський Й.Б. безсоромно заявляє присутнім, що він є учасник бойових дій, що він має державну нагороду, але для багатьох нас відомо, що це є вибачте — брехнею, в яких військових установах він купив посвідчення учасника бойових дій, ми про це знаємо. Наші воїни такі посвідчення отримували від держави заслужено, а такі як Крупський Й.Б. в цей час заробляли гроші, щоб потім купити таке посвідчення. Отримавши таке посвідчення, наш директор отримує всі відповідні пільги на оплату комунальних послуг, надбавку до пенсії і т.д.


Свої власні кошти будемо вважати він економить, але не погано він і почуває коли він витрачає державні кошти, а це відноситься до використання службового автомобіля, який вранці його забирає з дачі на «Осокорках», а у ввечері ледь переставляючи ноги (бо як кажуть «готовий» тобто п’яний) відвозить на дачу. Хто б відмовився від такого життя, в народі кажуть «живе, як кіт в маслі», а підлеглі в цей час зводять свої фінансові питання ледь-ледь… Службовий автомобіль пан Крупський Й.Б. за всі часи своєї роботи використовує начебто як своє власне «авто».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.