#Kyivstar: сервіс - ШАУРМА!!

15 травня 2013, 11:31
Власник сторінки
політолог Аналітичного центру "Політика"
0
6981

Смерть #Kyivstar або чому заради бонусів ТОПменеджерів київської зірки, з абонентів списуть додаткові суми за невідомі послуги!!!

У мене взагалі дійшло до абсурду, два тижні тому попросив відключити інтернет на телефоні, так як користувався більше iPad. Вчора вставив сім-карту клятого Київстару у інший телефон, на ранок мінус 200 грн. Телефоную на лінію, питаю а як може бути -200, якщо максимальний кредит ви самі встановили на цей місяць -80?? Отримав хамовиту відповідь: “заплатіть і забудьте, або взагалі не користуйтеся”! настрій піднявся на весь ДЕНЬ!! Дякую Тобі #Kyivstar надіюсь Ти скоро зникнеш як компанія, а Твої інвестори із Альфагруп замість телккомунікаційної компанії відкриють мережу торгівлі шаурмою!!! На більше ваш сервіс не дотягує!!!

 п.с. користувався їх послугами близько 10-ти років(( уся їх турбота про клієнта зводиться у випуску бізнес романів Литовченка та проплачені статті у Форбс, із анонсами супер книжки!!! А от елементарний сервіс тут рідкість!!!!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Київстар
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.