Цирковий жид

18 травня 2013, 11:26
Власник сторінки
Публіцистично-громадський, аналітично нескорений, літературно відсікаючий друкач.
0
289

Цікава річ, коли ми спостерігаємо за звіром у природі, наприклад ведмедем, котрий агресивно нападає на людину, то ми відчуваємо

Цікава річ, коли ми спостерігаємо за звіром у природі, наприклад ведмедем, котрий агресивно нападає на людину, то ми, через жалість, відчуваємо повагу до людини. Тому що, ми переконані, що гостей  зустрічати агресією  -  нецивілізовано.  

Проте, коли ми спостерігаємо, за ведмедем у цирку, котрий агресивно нападає на дресирувальника, то ми відчуваємо повагу до ведмедя. Позаяк  ми виявляємо  повагу до відчайдушних проявів  мужності,  які проявляються  через  опір.

Багато хто вважає,  що  найрозумніша  нація  світу  -  єврейська.  Це завдяки тому, що жидівська  віра (юдаїзм), як стверджують самі жиди, має найглибше  історичне коріння.  І цю глибину,  жиди доводять  історичними записами. Так би мовити  -  документально. Як усім відомо: «без бумажки  мы  букашки».  Тож,  жиди  славно працюють над  тим, аби їхня «бумажка» була найперша.

На сьогоднішній день, розвинені нації усвідомили, що політично боротися з жидами, звинувачуючи їх у нахабстві,  -  програшний варіант. Оскільки, щоб жида політично переграти, потрібно опанувати жидівські  методи  гри.  Жид потребує жалості  і любові.  Словесної.

Сьогодні  українська  влада, не приховуючи своїх страхів, відкрито, на вуличних мітингах,  грає роль - як це абсурдно не звучить  -  опозиційної  сили   до української  нації.

Мало того, влада випихає бюджетних працівників,  аби ті на вулиці скаржилися  на те,  що українська нація – це, нібито, фашисти.  

Це те ж саме, якщо б цирковий  дресирувальник,  почав звинувачувати глядачів у тому, що глядачі не аплодують йому  у час, коли він виглядає тупішим  за ведмедя.

На додаток, проти  українців,  уже традиційно, розпалюють інформаційну війну, звинувачуючи в антисемітизмі,  та  влучно розраховуючи  на те, що досить велика кількість досить впливових українських жидів, буде активно підкидати дрова.

Цей розпал інформаційної війни, ніби в олімпійській чаші,  було продемонстровано українцям  учора  на  політичному шоу  -  «У шустрого жида».

Зрозуміло, що нинішня  абсурдна  істерія  президентської  партії одного регіону, пов’язана з тим, що три об’єднані  опозиційні сили не визначаються із одним спільним кандидатом на президентські вибори.

Бо регіонали  розуміють, що, якщо довгий час  - до дня першого туру виборів  -  одночасно вести політичну боротьбу проти трьох потенційних кандидатів,  то для них,  це  може стати кінцем  уже в першому турі.

Очевидно, що Янукович  зможе перемогти,  лише тоді, коли  у нього буде час для того,  щоб  зшити  кримінальну справу на опонента.  Адже  він  не такий  безнадійний бовдур,  аби  шити  -  відразу на усіх трьох.

Тож  дивлячись на те, як сьогодні Орда взялася за «Свободу», то не буде виглядати дивним, якщо ближче до виборів   почуємо про  гучні вбивства.  І уявіть на мить,  на кого гнатимуть інформаційну  хвилю, якщо жертвою  буде жид?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.